Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že jde o průměrnou španělskou krimi/thriller, který neurazí ovšem ani moc nenadchne. Místy to mělo vcelku zajímavou atmosféru, ale jak už tu psali jiní i spoustu dost podivných momentů – u kterých zůstává tak nějak rozum stát. Navíc scénáristi měli i dost bujnou fantazii, kterou vyšperkovali pár naprosto debilními nápady a i to finální rozuzlení bylo k smíchu, než aby u něj ukápla slza. Jako dokázal jsem se vžít do pocitů onoho mstitele, ale po stránce logiky to dost haprovalo – zvláště ty úmrtí lidí, kteří s celou věcí neměli nic společného a jeho závěrečného chování – buď je měl bez milosti sejmout všechny, jít tvrdě za svým a ne začít couvat. Navíc ta bandička drsných vězňů – zas tak drsná nebyla, jak bylo slibováno…Herecké výkony taky dost průměrné. Na jedno podívání OK, ale vidět znovu už to nepotřebuju. 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prva pol-hodinka pomerne slusna. Zial, len po prvy vystrel, kedy pan policajt sa ani nenamalhal kryt, co je jedna z prvych veci, ktore sa na akademii, ci inej zlozke sil, uci. S pribudajucimi minutami je to vsak ten najmenej vybocujuci problem. O psychologii zucastnenych v aute tiez radsej pomlcim. Koruu tomu nasadi dlhy "vysvetlujuci" pokec v zavere s pachatelom, ktory predtym nerobil "caviky". Cele to strati vaznost. Slabota. 40% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý policajt s kámošem převáží 6 vězňů a někdo jich přepadne a pak to jde do hajzlu a přibývají logické nesmysly. Dokážu ještě akceptovat, že jeden člověk postřílí 2 fízly a jednoho zabije ale to, že se do toho auta nedokáže dostat je na pováženou (ať mě nikdo netvrdí, že by to nešlo svářečkou) dále jak se vůbec dozvěděl o tom převozu, když to bylo tajné to se radši vůbec neřeší (názor, že byl bývalý policajt neberu) a jdeme dále ten policejní vůz by se určitě tak pomalu nepotápěl a i celá motivace útočníka je jako by na efekt a ´´šokující,, pointu . Jinak hlavní postava je nejspíše supermuž přežije ranu do ksichtu od pažby zbraně (to ještě budiž), vyleze ze studené vody a nic mu není, nefungují na něho omrzliny a více jak půlku filmy kulhá s průstřelem do nohy nicméně ho to nijak neomezuje běhá jak srnka a dokonce dokáže nejen chytit útočníka , ale vyřešit i zapeklitý případ. 40 procent P.s. je sice pěkné , že někdo co o někoho přijde se rozhodne mstít nicméně zabít kvůli tomu 6 nevinných lidí z 9 není řešení ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden autobus s mukly, dva poldové a jeden magor s puškou. Zima. Topení v busu nic moc. Řetěz s ostny bus zastaví, přerušené topení dá muklům jen vyměřený čas. Jenže situace se vyvíjí trochu jinak, a zatímco se muklové mezi sebou dohadují, zda jde o záchranu některého z nich, jo, ten problémový Rumun, ten by to mohl být, nebo zda jim chce někdo všem zakroutit krkem, jelikož hadička napouštějící cely benzinem by tomu nasvědčovat mohla. Boj o život tedy začíná a po krku si jdou všichni navzájem. Řemeslně fajn, hudba i kamera paráda. Herecky obstojné, i když většinu táhne J. Gutiérrez. Motiv magora je jasný a já ho rozhodně nezpochybňuji, jelikož v jeho situaci by se leckdo možná zachoval podobně. Tam už se zkrátka jde přes mrtvoly bez ohledu na výsledek. Přehlížím scénu s vodou, jelikož to by nejspíš zařvali všichni, ale je to film. Vcelku spokojenost, jen bych nezůstal u ustřelené ruky...asi...3,5* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten úvod, vlastně celá první půlka jedna v neuvěřitelných napnelismech a tvůrci postupně ukazují esa v rukávu, ale takovým způsobem, že jsem zůstaval pořád v očekávání věcí příštích. Dobře budovaná atmosféra, kamerou i hudbou ze začátku byla fakt vymazlená. Bohužel celkový dojem kazí značně přitažené finále. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Zraněný policista najde v autě noviny a tam stojí: „Stále se pohřešuje Soledad Gonzalezová.“ Jedná se o odkaz na seriál Ztracená (od r. 2020). (Monishka91)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama