Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím dost podhodnocený Thriller ze Španělska, který sice nedosahuje kvalit svých předchůdců a dost možná se na něj za rok nebude vzpomínat jako na klasiku, ale to neznamená, že se nejedná o strhující, napínavý a zábavný film. Obrněný vůz se 6 vězni je v noci přepaden záhadným útočníkem, který má na jednoho vězně zálusk, ale je ochotný popravit kohokoliv, pokud nebudou spolupracovat. Javier Gutiérrez je osvědčený herec, který se proslavil především v Záhadné bouři a Kde jsem doma, tedy o solidní herecký výkon není nouze a zaujmou i charaktery vězňů, kde každý je něčím zajímavý a svým způsobem správně nepříjemný. Film rozdává karty poměrně rychle, ale dokáže občas překvapit zajímavým zvratem, je dostatečně napínavý, místy strhující a místy i nečekaně brutální ( ustřelená ruka, hasičák, šroub) jsem tady rozhodně nečekal a za to chválím. Spokojený jsem i s finálním rozuzlením, které sice není nikterak šokující, ale rozhodně dává smysl. Jsem spokojen výborně jsem se bavil. První menší trefa z letošního Netflixu. Příběh****, Akce*** Humor**, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

U podobných filmů logiku děje někdy řeším a někdy ne. Tady jsem to vzdal už brzy po začátku, jinak bych to musel vypnout. A jakmile jsem se rozhodl všechny ty scénáristické nesmyslnosti neřešit, rázem se z toho stalo vcelku záživné béčko na uspokojivý mozkovýplach před spaním. Váhání se čtvrtou hvězdou mi ovšem v závěru rezolutně utnul mirkodušínovský policajt, který mě nejdřív celou dobu krkal svým otrockým lpěním na zákonech, aby v posledních minutách před titulky předvedl dost nevěrohodný obrat. Nejvtipnějším okamžikem filmu pak byla asi trepanace mulatovy lebky dlouhým šroubem při prudkém zabrždění, slušný gag. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý policajt s kámošem převáží 6 vězňů a někdo jich přepadne a pak to jde do hajzlu a přibývají logické nesmysly. Dokážu ještě akceptovat, že jeden člověk postřílí 2 fízly a jednoho zabije ale to, že se do toho auta nedokáže dostat je na pováženou (ať mě nikdo netvrdí, že by to nešlo svářečkou) dále jak se vůbec dozvěděl o tom převozu, když to bylo tajné to se radši vůbec neřeší (názor, že byl bývalý policajt neberu) a jdeme dále ten policejní vůz by se určitě tak pomalu nepotápěl a i celá motivace útočníka je jako by na efekt a ´´šokující,, pointu . Jinak hlavní postava je nejspíše supermuž přežije ranu do ksichtu od pažby zbraně (to ještě budiž), vyleze ze studené vody a nic mu není, nefungují na něho omrzliny a více jak půlku filmy kulhá s průstřelem do nohy nicméně ho to nijak neomezuje běhá jak srnka a dokonce dokáže nejen chytit útočníka , ale vyřešit i zapeklitý případ. 40 procent P.s. je sice pěkné , že někdo co o někoho přijde se rozhodne mstít nicméně zabít kvůli tomu 6 nevinných lidí z 9 není řešení ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký klasický, štandardný thriller, ktorý sa snažil zahrať to na diváka svojim moralizovaním v závere a pointou, že niekedy je nutné urobiť aj niečo protizákonné, aby si človek vybojoval zaslúženú spravodlivosť. Avšak tie jednotlivé dejové cestičky a vedľajšie dejové linky zaváňali častou banalitou a štandardným podaním príbehu. Nič také, čo by výraznejšie zaujalo, skôr naopak, bola tu častá nuda. Slabší priemer. 55/100 ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězdu dávám jenom pro hutný a zadostiučiněný konec, který mi spoustu věcí vynahradil! Když si odmyslím konec, jde o vcelku nelogický survival movie, který ničím nevybočí, nijak zvlášť nezaujme a slyšet neustále "Puta madre, pendejo el puto", to fakt taky nemusím. Eéééj Rodriguéééz, tady máš ty tři hvězdy ať nežeru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Miguel (Karra Elejalde) unese vězeňský náklaďák, prvně startuje škrtáním dvěma drátky, ale ve druhé scéně startuje pravou rukou klíčem. (noxi600)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama