Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, ako uniesli malú Olu, sľúbil detektív Robert Goc (Piotr Adamczyk) jej matke (Marieta Zukowska), že sa nevzdá pátrania po nej, dokiaľ ju nenájde a neprivedie späť domov. Avšak ako roky v pátraní po Oli (Julia Wieniawa-Narkiewicz) plynuli, osamelý policajt, ponorený príliš dlho v špine a svinstve sveta pedofilov, začína zisťovať krutú a nepríjemnú pravdu o sebe samom. (sochoking)

(více)

Recenze (60)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Odpověď na Srpski film. Béčkový masakr v závěru byl pohlazením po duši a skvělým zadostiučiněním.  Hnusné téma, kde se ale Vega s úctou k obětem nepouští na pole laciného exploitation, byť s hajzly se ho absolutně nebojí a ničím je neomlouvá.  Příště klidně i pět rozžhavených kolíků do prdele a pěkně pomalu, aby si tady hoši (i děvčata) zablbli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je jediná pasáž z bible, ve které Kristus říká: Muž, který spáchá hřích na dítěti si zaslouží zemřít. Ultimátní PEKLO!!!! Patryk Vega!! Polský řezník natočil nový film, ve kterém překračuje absolutně všechny Hranice a Tabu a tady už končí sranda, tohle je těžkotonážní Exploitation největšího ZLA, při kterém budete řvát, brečet, mít sevřený žaludek a držet ruce v pěst! Vega po všech těch mafiánech, fotbalových chuligánech, šlapkách a drsných kriminálkách si bere nyní na paškál, to nejcitlivější téma Pedofilie, obchod s bílým masem a dětská prostituce a je to šílený emocionální mrazivý peklo. Ruská mafie unáší polské holčičky a pašuje je na Ukrajinu, do Moldavie, Anglie a do Thajska a tam z nich dělá brainwashed sex-slaves a nevěřil jsem vlastním očím, jak Vega neostychavě tenhle materiál divákům předkládá. Hlavním hrdinou je policista, který už 12 let bojuje proti pedofilům a jedné matce slíbí, že jí holčičku přivede zpět a je z toho mezinárodní hon na nejrychleji rostoucí kriminální organizaci na světě- Trade-sex-slaves. 1.5 miliónu dětí je prodáno ročně!! Od začátku filmu mě Vega přikoval do sedačky a strhnul mě nekompromisní atmosférou s mrazivými dialogy i scénami ( Gore je tu méně než bývá v jeho filmech, ale zde říkám díky bohu). Scéna, kde 11 letá !! Těhotná!! holčička oblečená jako prostitutka skočí pod vlak a následně ukážou, co z ní zbylo, tak to mě rozložilo na milimetry. Aby toho nebylo málo, Vega tu stihl narvat i šílený satanistický kult, který provádí rituální oběti na dětech a musím říct, že to Doupě, kde jsou děti v klecích a pervérzní boháči v maskách za doprovodu ukrutného řevu a bolesti připomínalo Živoucí peklo na zemi. Hnusný, EVIL, autentický a mrazivý Flick, který zamává i s těmi nejotrlejšími. V Polsku slabší povahy zdrhaly z kin!! Tak bacha, hrozí několikadenní deprese. Emocionální inferno a Polský exploatační zvrácený OČISTEC!! Jediným mínusem vnímám, že větší půlka filmu je mluvená v angličtině a lehce to znehodnocuje herecké výkony, ale vzhledem k tématu a formě je to žánrový Vegův masterpiece. Příběh 4/5. Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 5/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 5/5, Emoce 5/5, Herci 3/5. 9/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„STRÝČEK KIRYL MILUJE DĚTI…“ Případ ztracený polský holčičky. Unesena do Ruska. Ty vole, ten ruskej systém… Jasně, tady v Evropě všechno kurevsky přeháníme, ale voni… - jestli teda Poláci schválně nepřifukujou…, ale co je mi známo o Rusácích, tak… Takže, i když se mně občas nechce věřit, beru to jako realitu. Naštěstí tady v tom příběhu nedbá pravidel ani polda, takže zmrdi mají celkem rovnocenýho protivníka. Bohužel pak začne pokulhávat scénář. Je to plný hnusnejch a nesmyslnejch emocí. A taky kreténskýho chování, nebo, dobře…. chování, kterýmu nerozumím. Zbytečně. Páč ten nápad byl dobrej! Ovšem udělat po tom všem z poldy dementa… prostě nejde. Vole nejde! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Scénář vznikl podle dokumentárních filmů. 2.). Patryk Vega doufal, že tímto filmem strhne vlnu k boji proti obchodu s dětmi. 3.) Thx za titule „Jana Děžinská“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film je tak přehnaný, že působí jako parodie. Protože to točili pánbíčkářští Poláci, tak pedofilové samozřejmě musí být satanisti, co pořádají snuff orgie v maskách v honosném zámku ve stylu Eyes Wide Shut. Hlavní hrdina-čestný policajt je takový drsňák, že si to se všemi vyřídí ve stylu Rambo. Plus množství dalších scén, u kterých nevíte, co si o nich myslet (tobogan!). Přesto je film dobře natočený a jistým způsobem zábavný, jen ho nesmíte brát vážně, ale jen jako guilty pleasure. Nejvíc se povedly scény s hlavní dětskou obětí Olou, hlavně její předčasný přerod z nevinné dětské duše ve vygumovanou a cynickou trosku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Každý film, který se zabývá zneužíváním dětí, hodí na diváka bezútěšnou deku. V případě Vegy jsem se ještě navíc bál, že bude až moc naturalistický, ale díky Bohu šílený Polák udeřil spíš na psychologickou stránku věci. Nicméně to neznamená, že to nebylo otřesné. Scéna, ve které se asi desetiletá holčička, zachráněná ze spáru úchylačky, snaží svést policistu, mi z hlavy jen tak nevymizí. Celkově se Vega spíš soustředí na postavy, než na obvyklou řezničinu a zvládá to bravurně. Zejména Adamczykova postava si prochází natolik příšerným vývojem, který si člověk ani nechce představovat. Jeden z těch filmů, který vám z hlavy jen tak nevyšumí. Bohužel. 90% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený v roku 2019 a jeho premiéra bola pôvodne plánovaná na 4. decembra 2020, no z dôvodu zatvorenia kín z dôvodu pandémie COVID-19 bola premiéra odložená na apríl 2021, no v kinách sa objavil až v septembri 2021. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu sa začalo vo februári 2019 v Poľsku. (LuciusDLX)
  • Paralelne s filmom vznikla trojdielna miniséria pre televíziu Canal+. (Arsenal83)

Reklama

Reklama