Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Bude to velký jako letošní schodek českýho rozpočtu! Každý superhrdina široko daleko má vlastní filmy, komiksy, hudební alba, obaly na svačiny. Jen Kapitán Říp, jediný český národní superhrdina, měl jako vždycky leda h..... Nebyl čas, nekecal a makal. Ale tomu je teď konec! Má svůj vlastní seriál! Desetidílnej – žádná nastavovaná kaše jak Ordinačka! Drahej – jak nový fáro Leoše Mareše! A necenzurovanej! (MALL.TV)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (26)

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnane a stylisticky rozbite. A ohromne zabity potencial. No ako blbina na internet je to uplne ok. Obcas priserne hluche, ale sem tam som sa velmi bavil. Aj bez znalosti realii. Dost tomu pomahaju vyborni Tuma a Vyoralek. A vzhladom na dlzku sa to dalo v pohodicke prezit. Finale velmi vydarene. V tomto duchu sa to malo tahat cele. 5/10 UPDATE: ten text je samozrejme iba vyhonenina menejcenneho kritika. A mali by si to uvedomit vsetky zaporne hodnotiace hovada bez vkusu. V skutocnosti ide o najlepsi kinematograficky pocin minimalne od Prichodu vlaku do stanice. A Kapitan je najvacsi frajer internetoveho priestoru. Nie iba v Cesku. Akurat ten plysovy Vyoralek stoji za hovno. #chcemvideo ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál z dílny druhého klonu už tak umírajícího Streamu, má asi šokovat politickým nekorektním názorem nevtipného mluvícího plyšáka, kterého nemůže nikdo jiný dabovat než Eric Cartman, nebo také člověkem kterého můžeme doslova slyšet v každém filmu a seriálu. Nejde o to, že bych neměl Tůmu rád, právě naopak, jen jsem jeho hlasem natolik nasycenej, že mi začíná už trochu vadit. Viděl jsem pouze jen 3 díly, ale dostatečně to pro moji ručku sebevražedku muselo stačit, protože místo myšlením na sebevraždu jsem začal nahned přemýšlet o tom, jak je ten svět hnusný, a jak může být hnusná tahle Zlatý Tonda Blaník! ()

Reklama

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Seriál stojící mezi odpadem a jednou hvězdou. Nucené scénáře, scény jsou nekonečné a snaží s diváka unudit k smrti. Jako pozitivum musím zmínit Jiřího Vyorálka, který hází seriál o třídu výše. Nebýt jeho, seriál by skončil v odpadu (A že některé epizody jej mají, některé byly opravdu hrůza a děs). Vcelku by mě zajímalo kde se vzalo hodnocení 35%, vždyť kameňáky apod. jsou tu v černých číslech a tento "počin" (Který mi připadal že si chce hrát na Ricka a Mortyho či South Park s vlastním originálním "dějem" a "supr čupr" scénářem) stojí nad nimi. Navíc nad promo, které to mělo (TBMK, Reflex apod.) naprosto nezvládnuté (hlavně z hlediska scénáře) a střihač by se měl oběsit na pásce již stvořil. Smutné. 20% za Jiřího Vyorálka, výš to bohužel nepůjde. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji tvůrcům za charakteristiky toho, jak to podle nich v českém národě vypadá a strčte si to do hajzlu. Pokud by to bylo nějakým způsobem aspoň satirické a vtipné, jak se zjevně snaží, ale nemůže být, tak ok. Takhle jenom festival trapnosti. Zlatej Soukup, ten je aspoň tak úděsnej až je zábavnej. Odpad!5% ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí idea nekorektního superhrdiny ala Deadpool v český reáliích. Navíc z Kapitána Řípa je cítit láska k tomu nejlepšímu z popkultury od Temného rytíře až po Ivánku kamaráde. Výsledkem je ale bohužel festival zabitého potenciálu, z něhož vybočuje nemnoho zdařilých vtipů, jako je ten o kulturním atache Petra Kellnera nebo o rekvalifikaci antikomunistů. Mnohem víc prostoru tu zaujímají hluchá místa či vyloženě trapná a křečovitá snaha o humor za každou cenu. Škoda toho ()

Galerie (16)

Související novinky

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Reklama

Reklama