Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loď uvízne v mlhovině, která je domovem mimozemského vědomí. (SkyShowtime)

Recenze (30)

Lina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět sice dvakrát nezáří originalitou (připomíná Proměnu z původního seriálu), ale aspoň je typicky trekovský.  Děj pohádky bohužel nestojí za moc, stačilo by sestříhat ji do čtvrt hodiny. Pár vtipnými kousky ji aspoň trochu oživil Hemmer a předvedli se i kostyméři. M´Benga pak podle všeho dokázal přesvědčit všechny, kdo věděli o ukládání osob do lodní paměti, aby si to nechali pro sebe. Když se totiž po pár letech McCoy zeptal, jestli může někdo přežít hodinu v transportním paprsku, dostal od Spocka odpověď: "O takové studii jsem nikdy neslyšel. Ale byl by to fascinující projekt." (Hráči z Triskelionu) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že si to tvůrci opravdu užili a s nimi i američtí diváci znalí příběhu, který tady byl parodován, nebo spíš aplikován. Epizody, kde slouží nějaká událost, nebo entita jako záminka pro hračičkování scénáristů mě nikdy nebavily, ale tady je naštěstí zajímavý a dojemný přesah. Navíc v hlavní roli sympatický dr. M'Benga. Ale zachránila to až poslední třetina. ()

Reklama

JindraLne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická výplňová Star Treková "bottle" epizoda, co se odehrává jen ve stávajících kulisách a nepotřebuje složité efekty, ani množství dodatečných herců. V každé sérii každého Star Treku nějaká taková byla, někdy dobrá, někdy horší, někdy špatná. Tahle se řadila spíš mezi ty horší, přinejmenším pro lidi, co neznají knihu, která je zde zpodobňována. Na druhou stranu se celkem solidně vyřešila jedna příběhová linie, co by tam jinak strašila delší dobu, takže tohle za mě dobrý. Za mě solidní 3 hvězdy. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Christina Chong se tu evidentně náramně vyřádila, což bude platit i o zbytku osazenstva. Podle mýho se na place nacházel i nějaký ten chlast či tráva, protože to, co tu někteří předvádí, je totální ujetost. Jinak dost klasická výplňová epizoda, která vlastně nemá čím překvapit, protože takových podobných je ve ST více než dost. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shakespearovsky laděná pohádka pro desetileté děti. Hodně zachraňuje ta očividná radost, s jakou si členové posádky užívají svých rolí, na druhou stranu tomu škodí nezbytnost nastavit si při sledování vlastní IQ na hladinu pokojové teploty. Doktor M´Benga je king v komentování očividného .. "bylo to v knížce". ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama