Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vynikajícího hasiče a pilota Peta všichni považují za lehkomyslného blázna, protože při hašení požárů příliš riskuje. S Dorindou se neustále hádají o jeho nechuti usadit se a žít poklidným rodinným životem cvičného pilota. Protože však Dorindu miluje, souhlasí nakonec, že riskantní práce zanechá. Čeká ho ještě poslední akce, hašení velkého lesního požáru. Když se jeho přítel Al dostane při akci do nesnází, Pete ho zachrání, bohužel za cenu vlastního života. Zjeví se mu ale anděl v podobě bíle oděné ženy jménem Hap, která ho posílá zpátky na Zem, aby zbavil smutku svou lásku Dorindu. Romantická sci-fi fantasy Stevena Spielberga. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Krissty 

všechny recenze uživatele

I když byl příběh obzvláštněný duchařinou, nestačilo to a jedná se o tuctový romantický film, kterých jsou mraky. Plusem mu jsou samozřejmě hvězdní herci a herečky, přičemž musím říct, že role anděla je pro Audrey Hepburn opravdu ideální, nemusela to vůbec hrát. Také můžu vyzdvihnout závěrečnou Dorindy leteckou scénu, ta byla vážně skvělá a konečně přišla na řadu i nějaká akce. V podstatě je to pěkný film, kterému by ovšem stačilo i 80 minut. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Richard Dreyfuss - (Pete Sandich) +++ Holly Hunter - (Dorinda Durston) +++ Brad Johnson - (Ted Baker) +++ John Goodman - (Al Yackey) +++ Audrey Hepburn - (Hap) +++ Roberts Blossom - (Dave) +++ Marg Helgenberger - (Rachel) +++ Produkcia: Steven Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall +++ ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Spielberg nie je typ režiséra ktorý by ma dokázal sklamať. A napriek tomu, že Always sa pokladá za jeden z jeho najslabších filmov (čo je koniec koncov pravda) stále sa jedná o nadpriemer. Filmu sa dá vyčítať pomalé tempo vyprávania, priemerné herecké výkony, a nevýrazný scenár. Napriek tomu má tento film svoje kúzlo. Posledná 30 minútovka s Holly Hunter hasiacou požiar z lietadla a jej následná havária do rieky je napínavá, dojemná a podmanivá zároveň. Okrem toho konečne viem, z akého filmu čerpal inšpiráciu Duch s Demi Moore. 60% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Audrey Hepburn- jediný důvod, proč jsem věnoval dvě hodiny svého života tomuto filmu. Ale nakonec nelituju ani jedné minuty, protože se jedná o velmi příjemný a navzdory dramatickému příběhu pohodový snímek s krásnou hudbou Johna Williamse a takovou tou "naivní" režií Stevena Spielberga. Co se týče ostatních hereckých postav, tak zaujal najmě John Goodman, ale o moc pozadu nezůstává ani Richard Dreyfuss s krásnou Holly Hunter. Jen té Audrey, v její svým způsobem nejkrásnější roli v kariéře (protože ona toho anděla nehrála, ona jím byla, resp. pořád je), tam bylo prostě málo... :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Cože? Spielbergův nejhorší film? Úlet? Ptákovina? Ale jděte! Takhle já si představuji ideální film pro všechny - je v něm romantika, humor, dobří i skvělí herci (ano, John Goodman), napínavé letecké scény natočené s takovým citem a přehledem, že nemohou být od nikoho jiného... Prostě nefalšovaný Spielberg, zábavný, vděčný a krásný. A podezírám autory Ducha, že něco málo okoukali (ačkoliv tenhle film je také remake). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (14)

  • Píseň, kterou si Pete (Richard Dreyfuss) píská, když je nervózní, je popěvek zvaný "Garry Owen". Jedná se o oficiální píseň Sedmé kavalerie Americké armády – kavalérie generála Custera. (HellFire)
  • Scéna, kdy Dorinda neuhodne, že Ted imituje Jamese Stewarta, nebyla ve scénáři. Herečka opravdu nevěděla, kdo to má být a Spielbergovi se to tak zalíbilo, že scénu nakonec ve filmu ponechal. (viperblade)

Reklama

Reklama