Reklama

Reklama

Co mám na tobě ráda

(seriál)
  • USA What I Like About You (více)
USA, (2002–2006), 30 h 44 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Amanda Bynes, Wesley Jonathan, Jennie Garth, Leslie Grossman, Allison Munn, Nick Zano, Simon Rex, Stephen Dunham, Michael McMillian, Dan Cortese, Penn Badgley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(86)

Obsahy(1)

A čo miluje Holly na svojej staršej sestre Valerii? Všetko len aby nemusela ísť s otcom do Japonska. Stalo sa už totiž pravidlom, že vždy, keď Holly niekde zapustí korene, otca povýšia a musia sa znovu sťahovať. Tentokrát by radšej zostala bývať v Big Apple u sestry. Najprv jej však musí dokázať, že ich spolužitie bude perfektné... Holly Tyler (Amanda Bynesová) má 16 rokov a netúži nasledovať svojho otca do Japonska. Navštívi teda svoju staršiu sestru Valeriu (Jennie Garthová) a snaží sa predstaviť v tom najlepšom svetle a nenápadne dokázať, že práve ona by bola jej najlepšou spolubývajúcou. Keďže Valerie vyznáva Feng Shui, Holly prezariadi jej byt presne podľa týchto pravidiel. Posteľ je teda v kuchyni, aby smerovala na sever a otázka priateľa Garyho (Wesley Jonathan), či má priniesť nočnú lampu alebo otvoriť chladničku, je absolútne namieste. Ba čo horšie Holly ohrozí aj sestrinu kariéru PR manažérky v marketingovej firme, keď na prezentačnom večierku vyhodí Tonyho skateboard a potom sa ešte počas jeho skateovania na požičanom skateboarde vynorí priamo v strede jazdnej dráhy a Tony Hawk skončí na plne prestretých stoloch. Našťastie Valerie berie všetko s humorom. Koniec koncov ak by Holly odišla do Japonska, s kým by sa hádala a komu by mohla odovzdať svoje skúsenosti...? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem zachytil až později, takže nevím, jaký byl na začátku. Není to úplně špatné. Na můj vkus dost přeslazené a také moc převstahováno. Amanda Bynes, resp. její postava, mi leze občas na nervy. Ale kromě toho docela slušná zábava. Nemusím koukat na každý díl, ale když na to narazím, dokoukám, zasměju se, odreaguju se a jsem spokojen. Samozřejmě, nedosahuje to kvalit nejlepších sitcomů, nelze v tom hledat nějakou hloubku, ale je to takový lepší průměr, který plní svůj účel. Howgh!. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem viděl celou, ta si celkem slušně držela jistou úroveň. Od druhé to však začalo upadat a ztrácet na tempu, vtipnost se vypařila jako pára nad hrncem a jakákoliv zápletka zmizela. Z druhé a třetí série jsem ještě viděl několik dílů, ale nakonec se seriál stal natolik nezajímavým, že jsem ho bezvědomě přestal sledovat... ()

Reklama

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo celkem v pohodě, ale díl od dílu se vše hroutí a přicházejí i odcházejí velmi nesympatičtí herci a čekám, že se to v nejbližší době zvrhne v úplnou blbost! Aktualizace18.1.11 tak a už se to zvrhlo beru jednu hvězdu a jestli se náhodou podívám ještě na jeden díl - dám odpad! ()

viruscrack 

všechny recenze uživatele

Nic se nevyrovná tomu, že si scénáristi vsadí na smolařku, nezbednou a přitom tak nevinnou teenagerku, která se tváří, jako naprostá šumačka. Nicméně některé scény jsou fakt přitažené za vlasy a šlapou na paty Hannah. I tak si zaslouží 5* za celkový dojem, který je v rámci komedie docela obstojný. Neočekávám náročnost, jako u dramat či psychothrillerů. ;) ()

lesotho 

všechny recenze uživatele

Hloupější seriál už jsem dlouho neviděla a to musím říct, že už jsem se koukala na plno blbých. Ty dialogy jsou jako ze základní školy, "vtipy" už jsou dávno ohrané z jiných seriálů, vlastně člověk ví dávno dopředu, kdo co řekne. Ale asi nejvíc mě štve amanda, vlastně mě otravuje už jen svou existencí. Ona prostě nedokáže hrát jiný role než dospívající pipinky. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (8)

  • Jennie Garth, která ztvárnila postavu Valerie, se mohla v seriálu setkat s mnoha svými bývalými kolegy ze seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). Střetnout se mohla s Jasonem Priestleym a Lukem Perrym, kteří si zahráli její bývalé spolužáky, či s Ianem Zieringem, jenž zde ztvárnil epizodní roli potenciálního klienta Valeriiny (Jennie Garth) PR firmy. Další spojistostí mezi seriály je jméno přítelkyně Todda (Luke Perry) Brenda, kterak se jmenovala jedna z hlavních postav seriálu Beverly Hills 90210. (Ganka)
  • V epizodě Překvapení Holly (Amanda Bynes) pronese během hovoru se svým přítelem jména Ross a Rachel, čímž odkazuje na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)
  • Amanda Bynes a Jennie Garth mají stejný den a měsíc narození. Jennie Garth se narodila 3. dubna roku 1972 a Amanda Bynes 3. dubna roku 1986. (Jituschka5)

Reklama

Reklama