Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý student práv Martin začíná pracovat jako noční hlídač v márnici, aby si trochu přilepšil při studiu. Avšak poté, co jsou sem postupně dovážena mrtvá těla prostitutek, které zabíjí bezcitný sériový vrah, se začínají dít v márnici divné věci. (Chatterer)

Recenze (64)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bohužel jako první jsem viděl režisérův vlastní remake. Těžko pro mne říci, o kolik je původní film lepší nebo horší, jelikož remake téměř doslovně kopíruje první snímek. Moje smůla, možná jsem se připravil o pěkný zážitek. Takhle mohu jen napsat, že jsem se utvrzoval v tom, jaká další scéna bude následovat... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bezchybný thriller, na který by byl Hitchcock pyšný ! Za poslední dobu je tohle jeden z nejvíce edge-of-your-seat thrillerů,co jsem zhlédl. Ole Bornedal, plánuje jako ďábel! Způsob jak vše do sebe hezky zapadá je suverénní. Také film dodává divákovi dostatečnou výživu pro myšlenku, co je fundamentální námět ve spojení mezi sexem a smrtí, mužská tendence sebedestrukce proti jeho instinktům pro přežití a sebe záchrany a mnohem víc. 80% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vrcholom filmu je pre mňa nehororová scéna v kaviarni. Dialógy, herci .. prvotriedna prácička a do toho fajnové zimomriavky, jak keby len tak medzi rečou. Proste život pár postáv a pripletie sa medzi ne horor. Teda vrah.. Bornedal je vynikajúci režisér, spravil z priemernej látky, nadpriemerný film a ja som sa bavil na silné štyri hviezdy a ani trochu mi neprekážalo, že už som videl remake a vedel som ako to skončí . ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl jako hororový fanoušek dát tři, ale nenechám se ovlivnit tím, že hororových prvků je zde jako šafránu. Tohle je jistojistě thriller, který je však okořeněný lehkou dávkou morbidnosti, jelikož začíná nástupem mladého stiudenta, Martina, na pozici nočního hlídače márnice. Oh yes! Stoly márnice paralelně plní, ve městě řádící, sériový vrah šlapek. Třetí větev tvoří kamarádství s Jensem, vylepšené sázkařskou posedlostí. Do toho jejich dvě slepice a koloč může začít. Je to trochu rozvleklé, místy jsem čekal nějakou lekačku, ale jsem už zblblý z laciných hororů. Jak se říká, jednohubka, kterou thriller fans ocení. 70% ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Dobře, tu žánrovou hloupost a prostoduchost film kompenzuje sebe-uvědomělou ironií a okatými komentáři poplatnosti schématům. Rozvleklé tempo však těch několik solidně vystavěných hororových scén kompenzovat moc nedokáže. Celé je to strašně křečovité - herecky i scénicky a mimo márnici tomu chybí atmosféra. Že jsem vraha nepoznal v té minutě, kdy se objevil v záběru, přičítám spíš noční lobotomii než chytrosti Bornedala. Dílčí věci mě na to bavily, celek mrtvolný a páchnoucí dezinfekcí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama