Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš dostane neštovice a Olga (S. Remundová) má strach, aby je nechytla těhotná Marcela (D. Barešová). Rozhodne se tedy vzít syna na chatu. Jakub si vymíní, že na chatu pojede s maminkou Terezou (M. Dancingerová) také. Tereza na chatě najde staré fotografie, kde je Olga s rodinou a Alena, její matka. Znovu se ptá Olgy, co to má znamenat, co všechno ví a proč od ní matka odešla. Olga ale sama nic říct nechce. Tereza se tedy odváží pozvat matku na chatu. Dozví se konečně pravdu? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

hero_bk odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to vážně nesnesitelné. Kluci nastoupili v září do školy, už tam aspoň měsíc chodí. Takže je říjen. Veškeré setkávání dál probíhá na koupališti. To je ale teplý říjen! Flashbacky, co nemají žádný hlubší význam. Tereza supermatka, která se od 18 snažila otěhotnět, a než se jí podařilo v 21 porodit, takže třikrát potratila. Mezitím stihla vystudovat pedák. Rodina se třemi dětmi a s příjmy strojvedoucího a malé podnikatelky v maloobchodu, kde musí konkurovat místní Bille, má kromě velkého domu a dvou aut také luxusní chatu. Miminku, co má nanejvýše jeden měsíc, rostou zuby. Ten scénář fakt nejspíš psala umělá inteligence - tohle jsou totiž přesně ty nesmysly, co produkuje ChatGPT. A nebo mimozemšťani, kteří se snažili pochopit, jak funguje mezilidská komunikace, ale nepochopili to. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Neznesiteľné, naťahované jak kšandy, stále o tom istom, scenár má tú kúzelnú vlastnosť, že postavy prednášajú siahodlhé pseudohlboké monológy, no dej ani oni sami sa nikam neposunú, už asi 6 dielov sa stagnuje, až doslova stojí na mieste a dej nikam nesmeruje, divák už všetko videl, každý dialóg akoby sa už odohral 50x, všetko tu už bolo videné a počuté.⚪Aj záver každej epizódy akoby vykrádal sám seba. Už je to naozaj k nevydržaniu, ani netreba popisovať nedostatky v deji, keďže sú stále rovnaké. V tomto bode by som už bola ochotná tvrdiť, že tento seriál neznášam.⚪ ()

Reklama

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizody sledovalo 1,07 milionu diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera. (rublik05)

Reklama

Reklama