foto

Denisa Barešová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2015 Laputa
2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2010 Román pro muže

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Smrt v maskách (E07)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2017 Specialisté (TV seriál)
Smrtící hra (S02E11)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)

Dokumentární

2014 1989: Z deníku Ivany A. (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace