foto

Denisa Barešová

  • nar. 16.12.1995 (25 let)
    Praha, Česko

Biografie

Denisa Barešová vystudovala Gymnázium a hudební školu hl. m. Prahy. Odmala byla také členkou Dismanova rozhlasového dětského sboru, který vedli manželé Fléglovy. V roce 2014 začala studovat DAMU.

Už jako malá se objevila v jedné z inscenací v Národním divadle. Následně tam začala působit a hostuje také ve Švandově divadle v Praze. Objevila se také například v televizních snímcích Laputa, Jan Palach či Božena.

Šárka "sarkak_" Konopiská

Herecká filmografie

Filmy

2021 Promlčeno
Zrcadla ve tmě
2020 Krajina ve stínu
2018 Jan Palach
2015 Laputa
2010 Román pro muže

TV seriály

2021 Božena (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Kukačky (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
2020 Terapie sdílením (TV seriál)
Miluju tě (E05)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Sever (TV seriál)
Nepřátelé státu (E03)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Smrt v maskách (E07)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2017 Specialisté (TV seriál)
Smrtící hra (S02E11)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)

Dokumentární

2014 1989: Z deníku Ivany A. (TV film)

Hudební videoklipy

2017 J.A.R. - Zhublas (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2021 AI: Když robot píše hru (divadelní záznam)
Hadry, kosti, kůže (divadelní záznam)
2019 Žranice (divadelní záznam)
2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky