Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den oslavy zlaté svatby Boučkových se blíží, a jak se zdá, jak Václav, tak Marie chystají slavnost paralelně. Sbližování Lucie s architektem Veselým pokračuje, ale znenadání do něj zasáhne jeho sekretářka. Táňa se stěhuje k Jirkovi do ateliéru a nastává jejich sžívání, které sebou nese i problémy. Filip se musí vypořádat s tím, že Kristýna po své zkušenosti s Romanem jakýkoliv vztah odmítá. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze seriálu dýchá pohoda, postavy se chovají logicky a dialogy jsou povedeně civilní. Ač jej nesleduji pravidelně, nijak to ani nevadí. I tento díl byl poklidný a letně oddechový. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Album které udělá Karáskovi (Oldřich Vlach) radost, je ‎Jazz It up a Little by Ray Guntrip Band.  Ray Guntrip byl britský hudebník skladatel a aranžér. Jsou to šoky když se po desítkách let dozvíte, že zásadní životní událost se stala jinak než si ji pamatujete... ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Album, které udělá Karáskovi (Oldřich Vlach) radost, je „‎Jazz It up a Little“ od Ray Guntrip Band. Ray Guntrip byl britský hudebník skladatel a aranžér. (sator)
  • Oslava zlaté svatby se konala u lesní kaple sv. Vojtěcha, která se nachází na kopci mezi Třebnuškou a Lhotkou. (rakovnik)

Reklama

Reklama