Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anton je, tedy býval, slavný divadelní herec, leč krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky. Například židli nebo díru, což si po čtrnácti pivech zkuste zdolat, vy kreténi. Když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka chce z bytu, vezme Anton osud do svých rukou. A začne chlastat ještě víc. Rozjede se taková plejáda fantastických zážitků, výtvarných skvostů a (ne)chtěných vtipů, že vám záchvaty smíchu možná už zůstanou a budete muset na smací odvykačku. Srandičky mají ovšem jeden háček – Antonova manželka se tomu vůbec nesměje. A opustí ho i s jeho synkem Tomáškem, tátovým největším obdivovatelem. Anton v zoufalství (a kocovině) synkovi nakecá, že se chystá na misi na Mars, proto je tohle období tak těžký. A težký období to teda ještě bude, že i let do Vesmíru bude proti existenci na Zemi pohoda. Ovšem kdo jiný z nás, nebojácných Čechů, by měl dokázat cestu na Mars než Anton? (Goodmind films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo ? Pokus o bláznivou komedii ? Bláznivé to tedy je, ale komedie určitě ne (zasmál jsem se snad jednou dvakrát). Přitom děj, některé situace i postavy (Šteindler a Tomicová jako sousedi) mají určitý potenciál, jenže to by scénář musel psát někdo příčetný a hlavně vtipný a režírovat by to musel člověk s citem pro komediální timing (obou funkcí se ujala Lucia Klein Svoboda, která tedy nesplňuje ani jeden tento předpoklad). Z celého filmu je navíc na hony cítit snaha za každou cenu šokovat, ovšem tato snaha vychází naprázdno, protože dnešního diváka jen tak něco z míry nevyvede, a už vůbec třeba mužská nahota. Oceňuji snahu rozčeřit stojaté vody české komedie, ale k čemu to, když ve výsledku je to stejný nevtipný blábol, jako většina vztahových a romantických komedií, které se tu točí jak na běžícím páse. ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Dano Fisher nie je hlúpy človek. Akurát strašne rád tých hlúpych ľudí hrá. A jeho holý zadok bol naozaj to posledné, čo by som potrebovala vidieť.⚪Zas jeden z kúskov, ktorý si myslí, že bude dada iba skrz to, že za sebou nastrihá niekoľko zdanlivo úplne nesúrodých bláznivých scén. Že veď sa tam ten presah ,,nejako" vytvorí. No, tak nie. Aj keď je očividné, kam to chcelo smerovať a čo znamenajú všetky tie ,,mimo" scény, aj tak je nemožné to s pokojným srdcom sledovať do konca a ,,brať vážne." Smutné, že sa do týchto projektov upíšu aj perspektívni alebo starší herci.⚪ ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Metafora alkoholismu a léčebny znázorněna v naprosto absurdním dada surrealism opusu. Ocenil bych spíše temnější podtón, ale zas Žal se odkládá pana Korna velmi potěšil. Ve filmu lze nalézt fantastické české funky kusy, bohužel i včetně nějakého toho Káji Gotta. Přesto si myslím, že tvůrci by udělali lépe kdyby vše ladili do temnějších podtónů, nasadili spíše thrillerovou smyčcovou mjůzik a možná i vypustili postavu syna hlavního představitele. Každopádně jestli jste ještě neviděli v žádném cz filmu Šteindlera defekovat a Duška prznit morbidně obézní ženu, zde máte možnost! ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovaný tandem Klein Svoboda se utrhl ze řetězu. Místo nástupu do Bohnic však oba pacienti vrší jednu prasečinu na druhou, myslí si, jak jsou vtipní, ale nic nedává smysl a potlesk za tvůrčí odvahu taky nepřichází. Mělo jít o komedii pro svobodné duše, takže nemůže chybět Dušek, ovšem ani ten to nezachrání. ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč dávám nějakou hvězdičku. Vždycky jsem myslel, že od filmu by člověk měl něco očekávat. - něco k zamyšlení--- to jsem zde dostal pouze ve formě, že jsem se celý film zamýšlel, jestli tvůrci chápou, jakou zbytečnost natočili a proč neodejdu z kina   - zábavu---- fakt ne,  několik zábavnějších záblesků bylo vždy obratem převálcováno upocenou snahou šokovat.  -napětí---- snad jen ve formě napínání, jestli to bude pořád tak trapné. Film se dá rozdělit na dvě části - první část - hlavní hrdina se utápí v chlastu, 2.část - zřejmě proto, že 1.část tvůrci neuměli vypointovat se mění v jakési absurdní směřování k cestě do vesmíru. 1.část by byla progresivní v 80.letech minulého století - tehdy frčely osobní krize s různými představami  apod. 2.část už je aktuálnější, ale Lajko - cikán ve vesmíru nebo Kosmo jsou asi tak 1000x zábavnější.  Naposled jsem viděl v kině podobnou srágoru pod jménem Casting na lásku. Je to sice z úplně jiné strany spektra filmů, ale svojí bezradností se Mstiteli podobá. Je mi jasné, že autorce a jejímu úzkému okruhu blízkých stejně nedojde, že natočili blbost. Budou se poplácávat po zádech a říkat si , jak jsou cool a varováním jim ani nebude, že návštěvnost bude katastrofální, protože jsou to takoví Troškové naruby. Jen se divím každému, kdo na tohle poskytne byť jen jedinou korunu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • „Takové filmy, kdy divák dostane pěstí do obličeje, jsou občas potřeba,“ uvedl Jaroslav Dušek. (SONY_)
  • „Film jsem natočila poctivě a s pokorou, při tvorbě jsem měla na mysli křehké duše. Film by měl divákovi odlehčit od tíhy reality. Nejvíc mě potěšilo, že při pracovní projekci pro herce jsem viděla spokojenost, Milan Šteindler mi řekl, že jediná vada filmu je, že ho neudělal on. Tuším ale, že konzervativnějšího diváka film asi zvedne ze židle,“ uvedla režisérka a scénáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • Podtitul filmu zní: „Když nemůžeš, tak přilej“. (SONY_)

Reklama

Reklama