Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emerie čelí temným tajemstvím Hemlockova vědeckého výzkumu. (Disney+)

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Well, well, well, jak by řekla má oblíbená pterogelína. Po několika jalových epkách, se vracíme k vynikající atmosféře prvních epizod této řady. Žádná dětinská Omega, nebo steteotypní batchmani, ale stísněná, smutná atmosféra tajného zařízení pro výzkum. Projekt Nekromant je plně demaskován. Nic víc děj nenabídne...neposouváme se vpřed, ale nevadí mi to. Ovšem Tiktok generaci tohle nejspíš vonět nebude. Ne, pokud se neumí vžít do role uvězněných dětí, jejichž rodiče jistě dopadly stejně jako matka prcka. Nebo aspoň do kůže doktorky E. Pro mě ovšem výborná epka. A tentokrát včetně camea postavy, o které jsem náhodou psal minule. Filoni prostě ví jak potěšit. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, která navrátila kvalitu prvních třech dílů této série. Temná atmosféra, Emerie se jako postava posouvá dál a dál, příběh pokročil a ještě jsme k tomu dostali dospělou zápletku o unášení dětí. Pecka. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhľad späť do Hemlockovho labáku je určite príjemná a vítaná zmena. Napriek tomu z deja stále pretrváva pocit (a to je slabé slovo), že iba neustále vidíme a potvrdzujeme to, čo vieme, len tentokrát v inom odtieni. Iné prostredie, s hlbším nádychom temnoty, snažiac sa vyvolať sentiment a následne väčší odpor voči Impériu u diváka ako aj u Emerie. ()

Cardo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, po minulém díle změna k lepšímu, ale ne o moc. Začínám se trošku bát, jak to chtějí ukončit, do konce seriálu zbývají jenom 4 epizody, čekal bych, že už to přidá na tempu a začne odkrývat tah na finiš. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epická episoda! Návrat do původního depresivního stylu. Dokonce vedlejší malý návrat oblíbeného nájemného lovce! Nekromant plně demaskován a dokonce ani Tarkin neví co to je! Po 2 průměrných řadách se ta třetí touhle epizodou opět naprosto vymyká! ()

Reklama

Reklama