Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele Lukas__ k tomuto seriálu (7)

Náhrada (2021) (S01E03) 

Jen díky prostřihům na Střelce a budoucí stormtroopery to neni absolutní odpad. ()

Vyřazení (2021) (S01E06) 

Sice už tu neni Omega v hlavní roli, ale zase tu máme navíc 2 odpadní postavy z Klonových válek. To jediný co by mohlo bejt horší než combo Omega + sestry Martézovi by bylo kdyby k sobě ještě přibrali Jar Jara! ten jedinej tu chyběl! Mohl tu být Rex, Cody, jakýkoliv random Jedi, nebo jakýkoliv random lovec odměn, který si přišel pro taktickýho droida, ale oni vyberou tak zbytečný postavy!!! ()

Jizvy z bitev (2021) (S01E07) 

Rex byl super! Otázkou je kdy to vzdá a začne s Wolfem a Gregorem lovit obří červy? ()

Shledání (2021) (S01E08) 

Většina epizody byla nudná tak na 2,5 * ale chvíle, kdy se objevil Cad Bane to bylo nej z celýho seriálu! ()

Společná řeč (2021) (S01E10) 

Konečně - akce jen s vojáky, zajímavé dilema při osvobozování ex-separatisty a Omega projednou byla opravdu užitečná aniž by zničila epizodu! Podobný by měly být všechny díly (minimálně v tom, že dospělý příčetný vojáci nebudou tu malou holku, která furt vyvolává potíže brát s sebou - aspoň na podobný super akční mise -> snad jich bude víc a nebude v nich hlavní Omega). ()

Krize identity (2024) (S03E10) 

Epická episoda! Návrat do původního depresivního stylu. Dokonce vedlejší malý návrat oblíbeného nájemného lovce! Nekromant plně demaskován a dokonce ani Tarkin neví co to je! Po 2 průměrných řadách se ta třetí touhle epizodou opět naprosto vymyká! ()

The Cavalry Has Arrived (2024) (S03E15) 

Začně to na poměr BB úžasně ve stylu předchozích epizod, ALE čím blíž jsme konci tím víc WTF. Echo a doktorka běhají jen tak kudykoliv po základně a baví se o tajným plánu, protože základana je očividně prázdná a nikde v ní nejsou ani kamery co by je mohly slyšet. Najednou si zlej doktor jen tak od nikud vytáhne ještě elitnější agenty s lepšíma zbraněma o kterých nic nevíme, BB jsou kromě schovanýho Echa všichni hrozně jednoduše poražený a uvězněný. Ale po bolestivým mučení a vypuštění z cel dokážou ty super agenty ve svým oslabeným stavu konečně porazit, když to předtím nedaly - absolutně logické. Hemlock který byl celou dobu před všemi napřed najednou jen tak utíká. Navíc z nějakého důvodu ustojí víc přímých stel než komando v brnění což je opět naprosto logické. A o tý scéně v "budoucnosti" ... to je nepopsatelný. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama