Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

jhr 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od tohoto filmu nečekal a dostal jsem dobře natočené akční drama, kterému nechybí slušná depresivní atmosféra a díky krátké stopáži to celé rychle uteče. Největším kladem je ovšem velice dobře zvolená hlavní představitelka, protože Isabel May má evidentně nejen talent, ale i nezbytné charisma a díky tomu se do role rázné dívky, která se postaví ozbrojeným spolužákům, kteří se rozhodli zaútočit na její školu, bez problémů hodí. Scénář je sice plný nelogičností, ale to je u podobných filmů běžné. Důležité je, že film si na nic nehraje a jedná se o přímočarý snímek s jednoznačným poselstvím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda pošuků vletí do školy a zatímco drží většinu žactva v šachu, jedna ze schovaných studentek jim začne dělat v týlu neplechu. Možná je škoda, že to Rankin nepojal jako spin-off k Die Hard, ve kterém by byla v hlavní roli McClaneova dcera, ale i tak mi ta inspirace přišla celkem jasná a některé momenty na slavnou sérii vyloženě odkazovaly. Nebo alespoň mě to tak připadalo. Milovníci akce si sice na své moc nepřijdou, protože většina střelby míří na bezbranné terče, ale všechno je to v slušném tempu, takže se dá ledacos odpustit. Herci relativně v pohodě, ale všichni do jednoho přehrávají a díky tomu si nejsem jist, jestli se film bere úplně vážně, nebo ne. Co mi ale vadilo nejvíc jsou promluvy hlavní hrdinky s mrtvou matkou, které jsou tady úplně zbytečné. Suma sumárum na téma školních střelců vznikla řada lepších filmů, ale i tohle bylo snadno koukatelné. 60% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance na slušnej řežebnej biják. Ale popořadě. Čtyřlístek ozbrojenejch středoškolskejch pošuků (Kašpárek Kecálek, Zlá Čubka, Schizouš a Mentál) obsadí svojí školu, začnou to on-line streamovat a sem tam někoho picnou. Na škole ovšem studuje i Janeova dcera, která to samozřejmě nemůže nechat jen tak, a která se odhodlaně pustí do křížku s přesilou. Až potud dobrý. Ale to by hlavní hrdinka nesměla bejt tak nesnesitelně uvědomělá mirkodušínovská kravka, nesměla by ji hrát tak strašně přehrávající buchta (a ještě to její kulhání!), nesměla by mít od začátku tak protivně zpruzenej xicht (no jó vlastně, umřela jí maminka), nesměla by při akci večně klábosit se svou mrtvou maminkou, Kecálek by pak nesměl bejt tak otravně ukecanej a na kápa gangu mít tak zoufalou fyziognomii (Liška č.2) atd. Ale jinak se tenhle filmík pro mládež mocinky snaží bejt "in", teda jako korektní, totiž Kravky nejlepší kámoš je černej, nejlepší kámoška je dvoumetrová stokilová almara... No vlastně mi tam scházel ještě nějakej homouš a tranďák, myslím že rejža je určitě homofob! A taky mě znechutilo, že když celá třída začne povinně natáčet Kecálkovo kecání, tak všichni ti retardi do jednoho drží ty svoje mobily na vejšku! A natáčet videa na vejšku může jak všeobecně známo jenom totální tupoň a hlava prasečí. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem o filmu doposud nevěděl (náhodou na mě na YT vyskočil trailer). Po zhlédnutí mohu s čistým svědomím konstatovat, že se jedná o solidní podívanou. Jasně, logika místy opouští obrazovku, chvílemi to fakt bije do očí. Na druhou stranu, tempo to nabídne přímo skvělé, i na menší akčnější sekvence dojde. Postavy též většinou v pohodě (Isabel May jedním slovem excelentní), potěšila vedlejší role originální Punishera, tedy Thomase Janea! I závěr zajímavě vyřešený. Fajn jednohubka. Za mě 6/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V Amerike kde si študentíci strieľajú po škole v rámci hobby sú takéto filmy asi povinnosťou. Inak všetci zlí sú našťastie belosi z toho dva retardované ksichty, takže chvalabohu nebudú protesty. V podstate okrem prvého vtrhnutia auta do budovy a potom bezbrehého strieľania sa vo filme dokopy nič neudeje. Akurát je tu nesmierne veľa scenáristických medzier. Dievča je na hajzli 3 metre od miesta činu a nepočuje streľbu, za to vrahovia počujú, keď na poschodí spadne stolička. Alebo na začiatku paľby niektoré obete šialene utekajú nie preč od vrahov, ale priamo k nim. Potom hoci už polhodinu sa v škole strieľa, v tej istej budove naďalej prebieha vyučovanie, nikto si nič nevšimol, nikto nič nepočuje, pritom sa tam nepáli z detského koltíka a o tlmiči tiež ani nesnívali. A takýchto dier tu bolo veľa. Jediným pozitívom je hlavný záporák a potom fakt, že aj v tomto filme sme mali možnosť počuť zázračné slovíčko roka 2020 – lockdown, tentokrát sa našťastie jednalo iba o školu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (20)

  • Chlapík, kterého přejeli a který uvízl pod přední částí dodávky, když dodávka vjela do jídelny, na konci zmizel. (Johnny.ARN)
  • Když Kip (Cyrus Arnold) střílí na Zoe (Isabel May), vypálí ze své dvouhlavňové brokovnice tři náboje po sobě, ale před třetím výstřelem nenabije. (Johnny.ARN)
  • Náboje do brokovnice, které Zoe (Isabel May) nabíjí, nejenže nemají krimpování ani viditelné broky, ale dokonce ani zápalky. Jsou to zcela zjevně prázdné rekvizity. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama