Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

theSaint 

všechny recenze uživatele

Protiváha Hollywoodu. Ideologická nezatíženost levice. Něco takového na Netflixu/Amazonu/Apple TV neuvidíte. Já nečekal nic a dostal jsem solidní "nenáročnou" podívanou, která cílí na mladší publikum a zároveň, sem tam, vsune svůj postoj. Proč ne. Oproti gigantům ala Netflix je to zcela snesitelné. Je vlastně osvěžující vidět, že tu vzniklo něco, co jde proti ideologickému proudu 99% zábavního průmyslu. Závěr sráží celkový dojem, chtělo by to zručnější zaobalení. Nezapomínejme, že za tím nestojí žádné velké studio, ale je to první pokus od zpravodajství The Daily Wire. Isabel je výborná, rozhodně to tahá vzhůru. Zároveň mě překvapilo pár známých tváří za což respekt, protože jít proti levicové zábavní lobby chce koule. Mohla by to být tak trochu naděje pro vynikající herce typu Spacey, který nám byl ukraden v zájmu "vyššího dobra". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

81% na IMDB je buď podplacené anebo mají BUG v databázi, protože tohle bylo hodně špatný a tentorát se shoduji se 14%, které udělují kritici. Run Hide Fight mělo být jakousi variací na Die Hard, ale je to spíš parodie než pocta a většinu času jsem se cítil trapně. Na školu zaútočí teen teroristi ( really!), kteří celou show live streamují, no první kámen úrazu je že jsou jen 4, takže na akční scény rovnou divák může zapomenout krom prvního vtrhnutí zde není vůbec nic. Hlavní hrdinka je sice sympatická, ale to je tak všechno. Záporáci přehrávají až to bolí, vůbec z nich nejde respekt, nemají žádný zajímavý plán a celý film se jen běhá po škole, ale nic se pořádně zajímavého neděje. Není to akční, není to napínavé, není to zábavné, není to ani brutální a hlavně to má proboha 2 hodiny, takže většinu času si divák hlavně přeje konec. Za me palec dolů a film pro děcka. Příběh**, Akce**, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 3/10. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance na slušnej řežebnej biják. Ale popořadě. Čtyřlístek ozbrojenejch středoškolskejch pošuků (Kašpárek Kecálek, Zlá Čubka, Schizouš a Mentál) obsadí svojí školu, začnou to on-line streamovat a sem tam někoho picnou. Na škole ovšem studuje i Janeova dcera, která to samozřejmě nemůže nechat jen tak, a která se odhodlaně pustí do křížku s přesilou. Až potud dobrý. Ale to by hlavní hrdinka nesměla bejt tak nesnesitelně uvědomělá mirkodušínovská kravka, nesměla by ji hrát tak strašně přehrávající buchta (a ještě to její kulhání!), nesměla by mít od začátku tak protivně zpruzenej xicht (no jó vlastně, umřela jí maminka), nesměla by při akci večně klábosit se svou mrtvou maminkou, Kecálek by pak nesměl bejt tak otravně ukecanej a na kápa gangu mít tak zoufalou fyziognomii (Liška č.2) atd. Ale jinak se tenhle filmík pro mládež mocinky snaží bejt "in", teda jako korektní, totiž Kravky nejlepší kámoš je černej, nejlepší kámoška je dvoumetrová stokilová almara... No vlastně mi tam scházel ještě nějakej homouš a tranďák, myslím že rejža je určitě homofob! A taky mě znechutilo, že když celá třída začne povinně natáčet Kecálkovo kecání, tak všichni ti retardi do jednoho drží ty svoje mobily na vejšku! A natáčet videa na vejšku může jak všeobecně známo jenom totální tupoň a hlava prasečí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zrovna minulý týden jsem na youtube řešily s kýmsi jak jsou lidi na csfd pokrytci a že nerozumí filmům a tohle je přesně ten případ. Na imdb to má 66 procent ze 100 údajně to mělo i 83 a tady žebráckých 56 z toho většina komentů má 2 a méně hvězd. Přitom se jedná o parádní film na téma školních střelců s reálným chováním líbil se mě třeba ten týpek s těma brýlemi, že si to pak uvědomil a bylo mu líto co dělal. Jediné mínusy to má v tom, že se nedozvíme proč to dělaly (až na toho s brýlemi) a zamrzel i konec. Jako nezlobte se na mě ale policajtů je tam jak nasraných, ale borka si vezme pušku a někoho odstřelí kde to jsme . Menší mínus i v tom proč tam nevběhl Swat a nebyl tam ani nikde policejní odstřelovač. 80 procent. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohl to být jeden z těch nepříjemných filmů,který reflektuje současnou situaci čím dál častějších střeleb ve školách.A zhruba do poloviny se mu daří jakž takž držet slušnou atmosféru,čemuž hodně pomáhá sympatická Isabel May v hlavní roli.Bohužel v polovině přijde zlom a do té doby ne úplně marnému filmu začnou podrážet nohy do očí bijící nelogičnosti a na konci už sem se regulérně smál.A to předpokládám že nebyl tvůrčí záměr...40% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (20)

  • Zásobník samopalu MP 40 pojme 32 nábojů. Záporák vybavený touto zbraní vystřelí množství tohoto počtu nábojů, aniž by kdy znovu nabíjel. (Johnny.ARN)
  • Když Tristan (Eli Brown) mluví u dodávky, právě když kope do dveří, tak vlevo vzadu je člen posádky, který zakrývá okno, a pak odchází. (Johnny.ARN)
  • Film se v mnohém podobá Smrtonosné pasti (1988), přičemž Zoe (Isabel May) je velmi podobná Johnu McClaneovi (Bruce Willis). Hlavní hrdinka se vyhne počátečnímu přepadení rukojmí, aby pak pobíhala po budově a dělala protivníkům neplechu. Antagonisté používají ke komunikaci vysílačky. Když Zoe spustí požární poplach, Tristan (Eli Brown) říká, že je to brzy, ale ne nečekaně, což je téměř přímá citace Hanse Grubera (Alan Rickman). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno