Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ta kontroverze okolo vzniku filmu je zajímavější, než samotný film. Film je pojat jako Smrtonosná past na střední škole s teen hrdinkou. A z počátku to funguje, jelikož je to civilní a hlavní hrdinka krvácí a dost věcí pokazí. Problém je, že s přibývajícími minuty je to hloupé a nelogické a více béčkové. Motivy záporáka jsou podivné, chovaní policie je divné a celkově je to zbytečně dlouhé a chybí tomu tah na bránu. Ještě, že je ve filmu Thomas Jane a Isabela May jinak by to bylo ještě o třídu horší. Z mého pohledu jde o promarněný potenciál, jelikož kdyby se vsadilo na větší civilnost, tak by to bylo lepší. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další milé překvapení. Očekával jsem depresivní školní vyvražďovačku a dostal jsem celkem komplexní příběh skupinky narušených studentů školy a zároveň milou napodobeninu Die Hard ze školního prostředí. Na filmu mě jen mrzí, že záporáků nebylo více a tak na nějakou větší akci můžete rovnou zapomenout. Závěr však následně nezklamal. 70% ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné, poměrně slušně jsem se bavil po celou délku stopáže. Víc než lepší tři hvězdy to za mě nebudou jen kvůli tomu, jak je to místy přitažené za vlasy - až příliš neschopná policie a vývoj hlavní postavy, která se během pár desítek minut změní z normální puberťačky na Ramba v sukni. SPOILER - nejvíc mě naštval úplný konec, kdy hlavní postava jen tak v klidu sebere z místa činu odstřelovací pušku a jde si to se záporákem vyřešit sama, místo aby řekla kterémukoliv z přítomných policistů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohl to být jeden z těch nepříjemných filmů,který reflektuje současnou situaci čím dál častějších střeleb ve školách.A zhruba do poloviny se mu daří jakž takž držet slušnou atmosféru,čemuž hodně pomáhá sympatická Isabel May v hlavní roli.Bohužel v polovině přijde zlom a do té doby ne úplně marnému filmu začnou podrážet nohy do očí bijící nelogičnosti a na konci už sem se regulérně smál.A to předpokládám že nebyl tvůrčí záměr...40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

81% na IMDB je buď podplacené anebo mají BUG v databázi, protože tohle bylo hodně špatný a tentorát se shoduji se 14%, které udělují kritici. Run Hide Fight mělo být jakousi variací na Die Hard, ale je to spíš parodie než pocta a většinu času jsem se cítil trapně. Na školu zaútočí teen teroristi ( really!), kteří celou show live streamují, no první kámen úrazu je že jsou jen 4, takže na akční scény rovnou divák může zapomenout krom prvního vtrhnutí zde není vůbec nic. Hlavní hrdinka je sice sympatická, ale to je tak všechno. Záporáci přehrávají až to bolí, vůbec z nich nejde respekt, nemají žádný zajímavý plán a celý film se jen běhá po škole, ale nic se pořádně zajímavého neděje. Není to akční, není to napínavé, není to zábavné, není to ani brutální a hlavně to má proboha 2 hodiny, takže většinu času si divák hlavně přeje konec. Za me palec dolů a film pro děcka. Příběh**, Akce**, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 3/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (20)

  • Zbabělý bezpečnostní důstojník, který utíká a pak se nedobrovolně pomočí, je poctou Scotovi Petersonovi, školnímu bezpečnostnímu důstojníkovi přítomnému střelbě na střední škole Stoneman Douglas v Parklandu na Floridě. Stoneman, který byl později obviněn ze zanedbání péče o děti a zaviněné nedbalosti, se během střelby slavně vykašlal na studenty, ačkoli jeho úkolem bylo je chránit. (Johnny.ARN)
  • Film se v mnohém podobá Smrtonosné pasti (1988), přičemž Zoe (Isabel May) je velmi podobná Johnu McClaneovi (Bruce Willis). Hlavní hrdinka se vyhne počátečnímu přepadení rukojmí, aby pak pobíhala po budově a dělala protivníkům neplechu. Antagonisté používají ke komunikaci vysílačky. Když Zoe spustí požární poplach, Tristan (Eli Brown) říká, že je to brzy, ale ne nečekaně, což je téměř přímá citace Hanse Grubera (Alan Rickman). (Johnny.ARN)
  • Zásobník samopalu MP 40 pojme 32 nábojů. Záporák vybavený touto zbraní vystřelí množství tohoto počtu nábojů, aniž by kdy znovu nabíjel. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama