Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Zoe Hullová využívá svůj důvtip, schopnosti přežít a soucit, aby bojovala o život svůj i svých spolužáků proti skupině střelců, kteří v přímém přenosu stříleli ve škole. (Canal+ Action)

Zajímavosti (20)

  • Zbabělý bezpečnostní důstojník, který utíká a pak se nedobrovolně pomočí, je poctou Scotovi Petersonovi, školnímu bezpečnostnímu důstojníkovi přítomnému střelbě na střední škole Stoneman Douglas v Parklandu na Floridě. Stoneman, který byl později obviněn ze zanedbání péče o děti a zaviněné nedbalosti, se během střelby slavně vykašlal na studenty, ačkoli jeho úkolem bylo je chránit. (Johnny.ARN)
  • Učitel francouzské literatury čte z knihy „The Sweet Cheat Gone“ a vysvětluje, že Marcel Proust zemřel hned po napsání tohoto textu. Ve skutečnosti, když Proust v roce 1922 zemřel, pracoval ještě na třech dílech svého slavného sedmidílného románu – „In Search of Lost Time“, „The Prisoner“, "Sladký podvodník zmizel" a „Time Regained“ byly vydány posmrtně. (Johnny.ARN)
  • Producenti zorganizovali natáčení a zabití živého jelena na kameru pro první scénu filmu. To vyvolalo pobouření v branži a mnoho členů štábu kvůli tomu film opustilo. (Johnny.ARN)
  • Jedná se o první celovečerní film vydaný společností The Daily Wire. The Daily Wire jej považuje za svůj oficiální start v zábavním průmyslu. (Johnny.ARN)
  • Film se v mnohém podobá Smrtonosné pasti (1988), přičemž Zoe (Isabel May) je velmi podobná Johnu McClaneovi (Bruce Willis). Hlavní hrdinka se vyhne počátečnímu přepadení rukojmí, aby pak pobíhala po budově a dělala protivníkům neplechu. Antagonisté používají ke komunikaci vysílačky. Když Zoe spustí požární poplach, Tristan (Eli Brown) říká, že je to brzy, ale ne nečekaně, což je téměř přímá citace Hanse Grubera (Alan Rickman). (Johnny.ARN)
  • Název filmu odkazuje na doporučený postup při aktivní střelbě. Nejprve byste měli utéct, pokud nemůžete utéct, pak se schovejte, a pokud se nemůžete schovat, pak bojujte se střelcem. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo počas októbra a novembra 2019 v texaskom mestečku Red Oak. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama