Reklama

Reklama

Posádka rybářů se vydává do nebezpečných vod, když se jim začnou hromadit dluhy. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

bourec 

všechny recenze uživatele

V všech směrech povedená věc. Zajedno tedy herecky. Sympaťák Foster a Wallace, starší ikony z konce minulýho století Jones a Dadidovich. Ale i zbytek za mě v pořádku. Film je sice takovej pomalejší, ale dokázal mě na dvě hoďky připoutat před obrazovku, což se mi už dost dlouho neděje. A ještě jedna zajímavost. Teď už vlastně rarita. Jestli sem to pozorně odsledoval, tak ve filmu nehrál žádnej černoch, asiat ani arab. 80%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Konecne som pocul slovo "teambuilding" v pozitivnom duchu, a to od typka na rybarskej lodi. :) Film o tvrdej praci, jednoduchych ludoch, rozdieloch v zazemi, o umierani a vztahoch medzi dospelymi detmi a ich rodicmi. Idylka a drobne problemy zacnu az po takmer polovici filmu. Nuz a ozajstne "prieser" sa udeje az asi v 3/4-nach, aby sa nasledne dost naivne vyriesil. Mnoho hereckych hviezd, obzvlast vyborny su Tommy i Foster. Ortega sa dalsim filmom skatulkuje do sexy Lolitky, holt zrejme to je rola, v ktorej ju vidia i filmovy tvorcovia. Snad sa z nej casom vymani. Zeby stareho dedka takto podcenili a len tak si cakali v bufete? :) Slabsi priemer. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Helgeland u mě bude mít díky Odplatě speciální místečko. Jenž od té doby nenatočil nic podobně dobrého a to platí i o Finestkind. Zkraje sem si říkal že bych snad mohl dostat obdobu Dokonalé bouře, jenže po pár mořských patáliích se to celé začne táhnout a i když konec není vyloženě špatný, celkový dojem to úplně nenapraví. Mít to o půl hodiny méně vůbec nic by se nestalo…50% ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Příjemný pozvolný film, který vybočuje od osvědčených (a většinou dost ohraných) hollywoodských vzorců a ubírá se svou cestou. Zápletka je sice krimi, ale spíš bych film řadil do kategorie drama, ačkoliv lehce osciluje mezi jiným žánry a o to víc vybočuje ze známých vzorců. Nejspíš nenadchne davy, ale své diváky si bezesporu najde. 70% ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

V moři žijí ryby a jsou jedlé. Čili je tam někdo musí lovit, aby ani nám, co nemáme moře, nechyběly mořské ryby. Z ryb mám nejraději flundry. Občas si je dopřávám. Lovením ryb se zabývají rybáři. Jejich práce je náročná. Ale proč by se na to měl člověk dvě hodiny koukat? Možná to není špatný film, ale mě prostě nebavil. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v New Bedforde a Bostone v Massachusetts od apríla do mája 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama