Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

SonG 

všechny recenze uživatele

V mých dětských očích byl van Damme naprostá klasika, největší bourák ze všech..Neměl na něj ani Stallone nebo nynější guvernér Kalifornie:-D...Kde jsou ty časy, ptám se??Nebýt výborného JCVD, na van Damma bych zanevřel...Double tým sám o sobě dost slabý, finální scéna jakž takž, ale žádná velká show se nekonala.... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moja najoblubenejsia Van Dammeovka ma dnes trochu sklamala. Je to klasicka zbesila Harkovska jazda pri ktorej sa ani na sekundu nenudite. Obsahuje kopu skvelych napadov. Ale jej problemom je, ze je az prilis zbesila a ziadny z tych skvelych napadov tu nie je zuzitkovany naplno. Najviac to zamrzi pri skvelej pasazi v Kolonii, ktora by si inde vystacila na cely film a tu trva len par minut. Akcnych scen je tu dost a su rôznorode, ale trvaju dost kratko. Jediny poriadny suboj tu je Xin Xin Xiong vs. Van Damme. Ale bohuzial je znova prilis kratky. Finalny suboj je len priemerny. Je snimany vo velkych detailoch a je prilis predratovany. A tie pocitacove vybuchy mi pripadali vzdy smiesne. Nastastie ma film pohodovu komedialnu atmosferu, takze sa daju akceptovat. Van Damme a Dennis Rodman tvoria skvele akcne komedialne duo. Rovnako Mickey Rourke je pôsobivy zaporak, takze zakladna zapletka funguje bez problemov. A aj ked ziadna akcna scena nepatri k spicke, tak sa tu neustale nieco deje a nie je cas na nudu. Skoda len, ze linia s Van Dammovou rodinou nebola podana dramatickejsie, aby bol film podstatne napinavejsi. Takto je vysledok len taka zabavna blbina s mnozstvom slusnych akcnych scen, ale potencial tu bol ovela väcsi. 8/10. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby Dennis Rodman věnoval stejnou píli a čas svému hereckému výkonu jako změně barvy svého účesu, mohlo z toho být víc jak Zlatá malina. Jeho postava byla možná místy i docela zábavná, ale výkon podal otřesný. Mickey Rourke tady vypadal ještě jakžtakž, než se z něho stala plastiková zrůda a jako záporák si nevedl špatně. Jean-Claude Van Damme podal svůj průměrný výkon – ostatně celý tento film byl dosti průměrnou záležitostí. Nabídne nám pár slušných akčních scén i bojových choreografií (bitka v hotelovém pokoji byla super), stejně tak je tu k vidění i dost nelogických kiksů a přemrštěných blbostí. Ten závěrečný výbuch to byla ale píčovina…No nic, můžu si odškrtnout další film s JCVD. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jack Quinn. Jméno, při kterém běhá teroristům mráz po zádech a zločinci se utíkají schovat do svých úkrytů. Ale i mistr tesař se někdy utne, a Jack Quinn zaváhá, když má na mušce zákeřného Stavrose. Toto selhání pro Quinna znamená odchod do důchodu, ale nepředstavujte si, že bude sedět někde v parku a krmit ptáčky. Špičkoví agenti jsou i v "důchodu" pro vládu příliš cenní, takže je "zavírá" do luxusního vězení na jistém ostrově, kde pomáhají analyzovat zprávy teroristů z celého světa, ale pro své blízké jsou mrtví. Jednoho dne si ale Quinn všimne zprávy od Stavrose, která naznačuje, že unesl jeho ženu - a Quinn nemá moc času, aby z ostrova uprchl a svoji ženu zachránil ... Nestává se moc často, že by v akčních filmech Van Damma (a jemu podobných) byla nějaká originální myšlenka - to se ale Double Teamu nedá upřít, nápad s vězením pro vysloužilé (a "mrtvé") agenty je určitě zajímavý (a skoro bych řekl, že i velmi reálný - kdepak na něm autoři asi byli?). To se ale nedá říct o zbytku filmu, který je naprosto tuctový a nezajímavý, a (bohužel) ani Van Dammova bojového umění zde není tolik, kolik bychom si přáli. Takže snad jen zbývá pochválit Dennise Rodmana jako příjemné oživení jinak docela nudného filmu... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Belgie to jsou pralinky, sídlo EU, bruselský čůrající chlapeček a chlapeček, co umí karate. S hraním už je to horší, ale když on tak kolem sebe hezky kope.. Nehorázná pitomost, kde se Rourke i bez asistence maskéra nebezpečně přiblížil Marvovi a po které měl Dennis sebekriticky uznat, že doskakování pod koši mu jde líp. Tetsuo, já k tobě, co se hodnocení týče, tak vzhlížím a ty dáš tomuto čtyři hvězdy? Je za tím částečné zatmění vkusu nebo snad podepsaný dres Chicago Bulls s číslem 91 visící na zdi..? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Postavy kybermnichů Regula (Umberto Raho) a Ramula (Ted Rusoff) odkazují na legendu o bratrech Romulovi a Removi, zakladatelích Říma, kde se odehrává většina děje. (Lorge)
  • Honorář Van Damma činil 4 miiony dolarů. Film vydělal 18 milionů dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno