Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (478)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Každý zde tento opus pouze haní, ale jednou jsem přišel na návštěvu k přátelům, kde v televizi právě běžela Esmeralda a byl jsem svědkem scény, kdy otec rodiny se slzami v očích sledoval, jak na obrazovce zlý příbuzný rozkopal chudince nevidomé naivce citronády, jež prodávala. A pak že to nemá žádnou emocionální sílu! ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Pamatuju, jak se na to má mamča pořád dívala a já protože jsem nevěděl roupama coby, tak jsem se díval sní. A nepřipadalo mi to tak otřesné jako ty nové a nové telenovely ze kterých se opravdu zvedaj žaludky. Oproti těm, je Esmeralda královna telenovel. A klidně si mě za toto prohlášení i ukamenujte. ()

Reklama

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sviňě za to může! Tahle jakože přisleplá kráva to má na svědomí! Tahle zrůda v rouše beránčím může za morální a intelektuální úpadek v české kotlině! Dříve lidé četli klasiku, protože v TV bylo prd, ale teď jsou tam místo prdu sračky a lidi to hltaj. Tahle ta esmeralda (s malým e, nestojí mi za velký). To ona je tím neutronem, který rozpoutal neřízenou jadernou reakci, která uvolněním své energie spustošila mozky drtivé většiny diváků. Sice upalování se u nás nosilo před dávným časem a morální a humání to moc není, ale rozhodně říkám: Na hranici s ní! Kill! Ty svině! Kill! ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Je to zelené a naráží to do popelnic. Co je to ??? ESMERALDA !!! Každodenní výplach na TV Nova z doby před mnoha a mnoha lety ... no a Nova drží tradici a stále vysílá jednu sračku za druhou. Ale je to prostě nostalgie ... nenáviděná mrcha Fátima, idol ženských srdcí Chozé Armando a strhující doktor Malavér po boku již zmíněné Esmeraldy, se nesmazatelně zaryly do srdcí mnoha diváků. A stejně je to sračka. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Nádherná vzpomínka na tento seriál.Byl jsem mladý a to, co jsem u ní zažíval byla slast.Jediná telenovela na kterou se dá dívat.Když umřela Graciela brečel jsem. PS: Ten, kdo se nedíval pravidelně, ale jak píše jednou za čas a nebo dokonce 1-2 díly, tak je jasné, že ho to nebavilo a má to za odpad.Neznáte vztahy ani problematiku, nedokážete vžít apod.Raději nehodnoťte. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se od 5. května 1996 do 31. října 1997. (HappySmile)
  • V Maďarsku sa zbierali peniaze na operáciu Esmeraldiných očí. (matthew.17)
  • Literární předlohou byl román mexické spisovatelky Oliete Lourdes. První filmová verze Esmeraldy vznikla v roce 1968 ve venezuelské produkci. (HappySmile)

Reklama

Reklama