Reklama

Reklama

Počas jednej búrlivej noci prišli na svet dve deti. Každé z nich by malo mať rovnakú šancu na šťastný život a na rodinu, ktorá by ich ľúbila. Ale otcova posadnutosť mať mužského potomka a neľútostný obrat osudu zmení ich životy. Chlapec, ktorý prišiel na svet, bol vychovaný v prepychu a obklopený bohatstvom. Naopak, sladké malé dievčatko urobilo svoje prvé kroky na špinavej podlahe v chudobe. Dva drahé drahokamy, ktoré slúžili ako úplatok na zachovanie strašného tajomstvo, strácajú svoju hodnotu v porovnaní s nespravodlivosťou, ktorá sa stala. Čas, keď by mali byť zahojené všetky rany, sa zmenil na zraňujúcu pieseň lásky... Esmeralda (Leticia Calderón) sa narodila slepá, ale dobrota v srdci naplnila jej život svetlom a šťastím. Žije s túžbou, že raz stretne pravú lásku. Zaľúbi sa do Josého Armanda (Fernando Colunga), syna z bohatej rodiny. Ich láska však bude musieť odolávať mnohým ťažkým skúškam. Posadnutosť, sebecké záujmy rodiny, falošná láska jednej ženy, konšpirácia proti neveste, len aby sa zachovala čistá krv v rodine - to všetko je súčasťou krutého sprisahania proti láske dvoch mladých ľudí. Esmeraldu a Josého Armanda začne od seba deliť rozbúrený oceán, plný nenávisti a pochybností ... (TV Doma)

(více)

Recenze (478)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina a vymývárna mozků o jedné mexické krávě, co neustále chodila v jedněch zelených hadrech a kolem ní kroužil zjizvený felčar a cvok v ponču pobláznila celou generaci důchodců a bohužel i mnoho mladších diváků. Já se tomu davovému šílenství naštěstí ubránil. Co se mi ale líbilo byla parodie na tento seriál od Kaisera a Lábuse v podání dílu 418. Esmeralda ze seriálu Tlučhořovi, to nemělo chybu! "Aurora onemocněla!" "Co chytla?" "Někdo si z ní vystřelil!":-D ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jose jsem tvoje nevlastni sestra!!!!!!!" "Esmeralda mela nehodu, spadla ji rtenka v aute do kabelky mezi ostatni rtenky a ona nevi ktera rtenka to byla, takze ted ma hubu zmalovanou jako, kdyby ji licil Andrea Boccelli." "Armando, nikdy na tebe nezapomenu a to ze si me podvadel s mym bratrem uz jsem davno zapomnela." ........ tak nejak takhle bych byl schopnej napsat scenar k jakekoliv plantazove telenovele. ()

Reklama

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla asi prvni telenovela co se u nas vysilala, takze za to pridavam na hodnoceni. Na druhou stranu at ste si pustily jakoukoliv cast jakyhokoliv dilu vzdy se tam resilo ze nekdo neco proved, druhymu tim ublizil, tamta chce toho, tamten tamtu, ale ta nemuze pac chce tamto atd..takze s prihlednutim k vyse popsanemu "kladu" muze tento skvost hrde dostat hodnoceni odpad. Btw kdyz jsem omylem zahlid kousek, behem prepinani programu, hned sem videl zelene. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Totální zhovadilost která neměla zpatřit světlo To se může líbit jen šíleným buchtám nebo úplnejm gaylordům.Čumět v přepočtu 6165 minut na slepou pizdu,která pořád chodí v zeleným a je ráda že se trefí mezi futra a tak tak mine almaru je asi fakt príma zábava.Přidávám jednu básničku kterou dotáhl můj otec z hospody.Bylo to pár dní poté co televize NOVA odvysílala poslední díl téhle píčoviny.Bylo to udělaný jako úmrtní list či parte a znělo to asi nějak takhle:Zelená jak luční tráva,slepá jako patrona.Skoro všemi milována,už skončila potvora.Ženy šijí,lkají,pláčou muži mají zase klid.V obýváku s touhle káčou,nechtějí už nikdy být. ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Je to zelené a naráží to do popelnic. Co je to ??? ESMERALDA !!! Každodenní výplach na TV Nova z doby před mnoha a mnoha lety ... no a Nova drží tradici a stále vysílá jednu sračku za druhou. Ale je to prostě nostalgie ... nenáviděná mrcha Fátima, idol ženských srdcí Chozé Armando a strhující doktor Malavér po boku již zmíněné Esmeraldy, se nesmazatelně zaryly do srdcí mnoha diváků. A stejně je to sračka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (16)

  • Leticia Calderón, autorku scenára, mala Deliu Fiallo presviedčať, aby Esmeralda nakoniec zostala s doktorom Lazcanom. Delia s ňou našťastie nesúhlasila a príbeh sa skončil happyendom s Esmeraldou v náručí José Armanda. (corona)
  • V Maďarsku sa zbierali peniaze na operáciu Esmeraldiných očí. (matthew.17)
  • Přibližně v půlce seriálu byl herec Juan Carlos Serrán, představitel Dionisia Lucera, vystřídán kolegou Rafaelem Amadorem, který postavu Dionisia dohrál až do konce. Důvod této výměny je neznámý. (Agatha)

Reklama

Reklama