Reklama

Reklama

Houba Bob, který byl jako kuchař už tři sta čtyřiasedmdesátkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce, sní v podmořském Bikini Bottom o povýšení a věří, že je favoritem pro funkci ředitele nové restaurace řetězce Krusty Krabs. Místo něj však pan Krabs nabídne místo Bobovu pesimistickému sousedu Squidwardovi. Zničený Bob vezme nejlepšího kamaráda Patricka a vydá se s ním do Goofy Goobers, aby utopil smutek ve zmrzlině. Jenže pak se úhlavní nepřítel pana Krabse Plankton rozzuří, že se o otevření Krusty Krab 2 objevila reportáž v televizi, zatímco do jeho restauraci Chum Bucket ještě nepřišel ani jeden zákazník. Rozhodne se pomstít a ukrást přísně tajný recept na populární pirožky pana Krabse. Součástí plánu je také krádež koruny krále Neptuna, falešné obvinění pana Krabse z této krádeže a samozřejmě vláda nad celým světem. Nejprve se mu daří, ale pak se do věci vloží Bob, který spolkne zklamání a jako věrný zaměstnanec nabídne panu Krabsovi pomoc. Jenže dokáže vůbec malá mořská houba tak velkou věc, jako je záchrana královské koruny a likvidace slizké pěny dřív, než Plankton změní Bikini Bottom v Planktopolis? Možná ano, vždyť má na své straně Neptunovu dceru Mindy... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Zeek 

všechny recenze uživatele

U nás nepříliš známý seriál, ale už jsem se s ním párkrát v tv setkal a moc se mi líbil, tak jsem si řekl, že musím vidět film, když už nezvládnu shlédnout alespoň jednou celou sérii. A dorazilo to, co jsem očekával. Bylo to crazy, chvilkami možná až moc, ale to mi nevadilo, jelikož jsem věděl co od toho čekat. Spousta gegů a co chvíli je zde něco vtipného na zasmání. Délka filmu je ideální. Trochu mi to přípomínalo příběhem Nema, ale přece jen to bylo trochu o něčem jiným a hlavně, tohle byla oproti Nemovi komedie s velkým K. Akorát moc nemusím průřez animovaného světa s reálným, ale Hasselhoff byl prostě krutej, tak mi to tak ani nevadilo. Moje hodnocení: 75% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hustý, něco tak vtipnýho jsem už dlouho neviděl (a to jsem animované filmy nikdy nepovažoval za nijak zvlášť vtipné, spíše úsměvné). Spongebob je teď mojí nejoblíbenější postavou (to je vážně husťák) a cameo Davida Hasselhoffa je dokonalé, asi nejlepší, jaké jsem viděl. Pokud někdo ví, kde je k dostání seriál, tak ať se mi hyperrychle ozve, jinak začnou hrát klavíry. ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Takhle ujetej film pro děti jsem asi ještě neviděl. Měl jsem tu čest shlédnout českou verzi, takže nemůžu srovnávat kvalitu dabingu, ale teplej uvaděč mě docela dostal :D. Jinak Bob a Patrik jsou fakt 2 nejbláznivější animované postavičky jaké můžete potkat. Pod vodou odehrávající se dobrodružství, kdy naši hrdinové putují v hamburgerovém vozítku oceánem vstříc neznámu, se vám ale bude líbit. Film je napěchovaný úžasnýmy gagy a bláznivými postavami. Nudit se nebudou ani malý, ani velcí. 80% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zmást okolními komentáři a čekal jsem že to navzdory dojmu z obrázků nebude film cílený na čtyřleté děti, no... a on to přitom film cílený na čtyřleté děti prostě je, ani ne na úrovni nových sérií My Little Pony. V tom se asi nijak neliší od seriálu, jen těch nápadů je tu nahuštěno víc, a krátké cameo Hasselhoffa, ale nic tak kulervoucího jako když byl ve Vybíjené. Ale tak aspoň trochu pomrknutí na diváky kteří se na tohle budou dívat se svými dětmi. 6/10 ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Chachá! Tak to je fakt hustý. Nejlepší 2D film, co jsem viděl. Na tomhle filmu je přesně vidět, že i z hloupého děje se dá postavit skvělý film. Hlavní postavy SpongeBob a Patrick Star jsou opravdu nářez. A když je pozorujete jak se opíjejí Trojitým podzemnicovým svítáním, tak se neudržíte a smějete se, až budete mít křeče v břiše. A takhle to pokračuje v celé filmu, který začne běžet nehoráznou rychlostí a vtipy se v něm střídají jako na běžícím pásu. Ó ano a ještě připomenou cameo Davida Hasselhoffa, které je opravdu vydařené. Nakonec si ještě zazpívejme: Já jsem Blbej Burák, jo. Ty jsi Blbej burák, jo....... P.S. Doporučuji vidět film v originálnim znění, protože dodá ještě na větší úchylnosti. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Film bol venovaný Julesovi Engelovi, umelcovi a režisérovi, ktorý dlhé roky pôsobil na Kalifornskom inštitúte umenia ako učiteľ a mentor začínajúcich animátorov. (HelenOfTroy)
  • Keď "Kyklop" chytí SpongeBoba a Patricka, môžeme si všimnúť, že potápač nemá žiadnu potápačskú výstroj na prívod vzduchu. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama