Reklama

Reklama

Rabbits

Drama / Mysteriózní / Horor / Komedie / Fantasy
USA, 2002, 50 min

Obsahy(1)

Film RABBITS natočil kultový režisér David Lynch. Ukazuje nám niekoľko na prvý pohľad bezpríbehových epizód zo života rodiny králikov. Odohráva sa bez jediného strihu, v jednej izbe, pomocou statickej kamery. Králici medzi sebou hovoria, ale ich dialógy sa zdajú nezmyselné. Do toho sa ozýva dlhý potlesk a smiech ako z klasických sitcomov. Lynch tento film postavil na zvláštnych surrealistických a hororových víziách, ktoré si každý môže vysvetliť po svojom. (Avathar)

(více)

Diskuze

Bakemaster

Bakemaster (hodnocení, recenze)

Jediny co si po letech rikam, ze je to podle meho hnusny zvraceny film s navaznosti na temne stranky lidstva, viz napriklad deep web, kde muzete najit spousta obrazku lidi s kralicimi i jinymi hlavami, nekdy i realnymi hlavami zabitych zvirat, Podle meho je Lynch taky peknej uchylak, kterej nastesti vlozil svoji zvracenou bujnou predstavivost do filmu a ne do delani zverstev jako nekteri, ale urcite je zde prostor pro diskuzi...

Uživatel Bakemaster smazal svůj příspěvek.

warv

warv (hodnocení, recenze)

uz existujou miliony filmu a jeden z tech filmu musel byt takovy (ne)smysl :D  a to je prave ten rabbits. Vsiml jsem ruzne maly veci stiny , casovy presunuti a bylo poznat ze je to schvalne.

n3uro

n3uro (hodnocení, recenze)

Fearoth: Neřekl bych. Mistr filmové psychologie sice umí vytvořit atmosféru těmito prvky, ale pokuď ti na konci vyskočí 1000 a jedna otázka bez žádný odpovědi - k čemu pak to je? Co z toho máš? Nic, udělá ti to díru do hlavy. A to dokážu taky.

konto

konto (hodnocení, recenze)

Atmosféra byla skvělá, to Lynchovi neberu. Nechápu to jako každý jeho film, to mu taky neberu. O čem tohle ale je? pár divných zvuků, králíčci jsou asi na fetu když melou takovýhle věci, a co je na tom úžasnýho? má 1* jen za tu atmosferu a libilo se mi jak byli kralici usi na te stene.. podle meho ztrata pul hodiny :/

Fearoth

Fearoth (hodnocení, recenze)

Miluju to, jak Vás Lynch nechá lámat si nahlavu nad různými detaily. Proč třeba snad v každém jeho filmu je nějaký červený závěs, nebo třeba... všimli jste si tečky před gaučem, která se objeví pouze, když je pokoj prázdný? Je to mistr filmové psychologie. :-)

n3uro

n3uro (hodnocení, recenze)

Nevím, nechápu. Ani nevím co sem napsat. Dal jsem 3* protože jsem z dialogů nic nepochopil, ale atmosférickou hudbou a zvukama to bylo dokonalé. A po přečtení několika hodnocení na csfd, si už vůbec nejsem jistej zda pointu této surealistické... (hm, ani nevím jak to pořádně nazvat) někdo pochopil/odhalil. Ono vše co bylo napsáno i myšleno o "Rabbits" může být pravda a nebo také ne. Kdo ví..? Každopádně pro ty co jsou znudění MM tvorbou, je tohle minimálně zajímavý počin. P.S.: Měl jsem nějakou zvláštní verzi, zvuk se mi předbíhal o 2 vtěřiny, takže to bylo ještě víc zamotanější :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Jen ukradnul atmosféru, zajíce a některé herecké postupy s filmu Donnie Darko. Zajímavé to je, ale opravdový autor je někdo jiný.

Angerr

Angerr (hodnocení, recenze)

Jeden střih tam přece jenom je, na telefon, když zazvoní (nějak dost ke konci).

Reklama

Reklama