Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Assane naplánuje, jak se dostat do vězení za Nedělou, který mu pomůže zjistit podrobnosti o Babakarově konci. Anne Pellegrini konečně kápne božskou. (Netflix)

Recenze (7)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už o něco lepší, příběhově dobré a jsem rád, že to není jen o loupeži. Ale znovu - tvůrci nás mají za úplné blbce a některé wow efekty, u kterých nám má spadnout čelist, jsou zkrátka a jednoduše fádní. Takhle blbě se přece do vězení nikdo nedostane. A ven už vůbec ne... No což, stále to ale baví. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Postupne sa odhaľuje tajomstvo okolo Babakarovej smrti. Výraznú úlohu v nej zohrala rodina Pellegriny. Prevedenie: Mám rád keď sa seriály dostanú do väzenského prostredia. Tu je to o to zaujímavejšie, že má Arsene opäť premyslený plán. 98% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, zrejme cely pribeh bude neustale balansovat, resp. uplne vpadne do naivnych predstav, ako potrvrdila i tato epizoda niekolkokrat, ze totiz nas 190cm vysoky vyrazny pan, zvlada ojekabatit sledovaciu jednotku v parku, vsetkych zucastnenych vo vazeni, popri tom ne/byt pritomny v X dalsich rolach. Nuz, suhlasim s tym, ze na prvu a s nastavenim divaka, ze sa teraz ide bavit a "vypina mozog", hrdinovi tu jeho "fikanost" a sarm zbastite. Zial, osobne som uz za hranicou akceptovatelnej naivity, fantazie az hluposti. A ze ich v tomto dieli bolo pozehnane. ()

maramashi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda lepšia ako prvá veľmi veľa prefíkaných trikov skoky v čase sú znesiteľné a úplne v pohode sa znášajú po celý čas si film drží svoje tempo a zbytočne neodchádza do bočných uličiek. Dúfam celý srdcom že sa to čim bližšie ku koncu nepokazí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama