Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Lionel (Wayne McNamara) objeví starý hrnec plný prapodivné hlíny, jejíž původ se zdá být pekelný. Nemůže se dočkat, až si nález odnese domů a odhalí jeho skryté síly. A opravdu – záhy se jej hmota zmocní a zcela jej ovládne. Doktor z ní začne jako posedlý modelovat fantaskní tvory. Jakmile je dokončí, ožívají a vydávají se na svou ničivou misi do blízkého města… Kdo je zastaví? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, vždyť je to jen naprosto průměrný nesmyslný béčko, který se nebere nijak vážně. Ničím mě ten film neurážel, nenudil ani neiritoval (aspoň jedno kritérium je nutný k hodnocení pod ***) a třeba ničení démonů bylo ve svý stupiditě vážně vtipný :-) Otevřená plechovka s limonádou použitá jako granát je prostě úžasná :-D a sifon taky boduje. S ničením démonů se tvůrci vážně vyřádili. [Don Pedro] Efekty jsou úměrný rozpočtu (BTW jde jen o ty malý červený potvůrky), [zdeny99] námět je naprosto tuctovej a béčkovej jak se patří, scénář je primitivní a herci prkenní jak je u podobných filmů zvykem. Nikomu bych film asi nedoporučil, ale do ligy opravdu špatnejch filmů, na který se nedá koukat, Malí démoni rozhodně nepatří. (Připomněli mi díl Červenýho trpaslíka, ve kterém Lister zabil příšeru z čatní plechovkovým pivem ;-) Osobně sem tam viděl i docela velkou inspiraci potvůrkami Critters, což je perfektní komedie.) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást oficiálním textem distributora, který uvádí, že doktor Lionel objeví starý hrnec prapodivné hlíny, jejíž původ zdá se být pekelný. Ve skutečnosti si domů donesl rajský protlak, jehož množství by stačilo na omáčku ke špagetám pro půl Sicílie a uplácal z něj dvě stopy vysoké figurky, co se pohybují jak hračka made in China na čtyři tužkové a upalují občany plamenometem. Takže žádní démoni, ale jen ultradlouhá a ultratupá reklama na extra pálivé rajčatové pyré.. Škoda jen, že když se rozdávala režisérská nápaditost, bral si zrovna Pavlou z maminčiny peněženky sto kanadských dolarů na pokrytí druhé půlky rozpočtu.. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Kurvafix, doprdelepráce, božínku, tak tohle a jistě další i peprnější výraziva by přelétly po masitých retech páně Camerona, Lucase i Gaye Baye, kdyby se jim stalo to co mně včera, ale oni jsou bohatí, slavní klikaři, to jen já , starý, kominický kokot jsem zase vše odsral. O hektolitru pomodoro tu již bylo napsáno dost a dost, aplaus patřící kvalitám bohnických herců z pavilónu E mi také ještě zní v levém slechu, nezbývá snad už nic jiného než nepřehlédnutelní a skvěle originální Little Dejmoni ...a ne, vlastně ty už vychválil barandovský filmový trikař z padesátých let, který se sám exhumoval, aby mohl vzdát hold něčemu tak brilantnímu, pak pro sichr strhl náhrobek a zakopal se o šest metrů hlouběji....na mě tedy zbývá už jen zmínit příběhovou linku, vyzdvihnout scénáristické ženiální kličky a režisérskou invenci...takže HOVNO, dámy a pánové, mám-li být upřímný, pak by se každý, kdo se na tomto výblitku podílel, měl zkrátit o penis u samé prdele a u dámského personálu udělat pravý opak, Halelujá. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak upřímně jsem čekal něco daleko horšího. Hobgoblins byly daleko horší a plno dalších filmů kde vystupují zlé malé potvory. Tohle u mě vyhrálo na 40%. Je to obyčejné béčko, kde jsou strašně špatné efekty monster a je to celé tupé,. Humor ve stylu "sexy" stará bába byly velmi laciné a trapné. Ale celý film poměrně slušně odsýpal, díky hlouposti filmu jsem se ani nenudil a to sem na film koukal po 2 hodině v noci. Herci byly špatní, potvory byly takové tragické a jejich způsob likvidace byla ještě horší. Hudba byla výborná a já se poměrně bavil a je mi jedno co kdo říká. Je mi trochu líto že nevznikly další díly jak bylo plánované ale za pár hodin po zkouknutí mě to přestane trápit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Lepší sračky psát, než je házet lopatou." Na jednu stranu je to mile raně devadesátkově trhlé, v tehdejších patnácti by mě to asi bavilo více. Na druhou stranu to snad i na svou dobu je až moc dětinské. Obecně to vypadá, jako by tvůrcům démonických potvůrek ze čtvrtého a pátého Puppet Mastera bylo líto toho nechat a tak si užili další film. Ale posledních cca 20 minut má (doslova) šťávu. Zaujme lehké erotično (nadržená bytná) a Russ Tamblyn z Twin Peaks, jemuž doslova umožnili cítit se jako hrdina ze špatného filmu. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte čim zlikvidujete démona uplácanýho z rajskýho protlaku? No přece limonádou, to dá rozum. A když máte doma sifón, je z vás akční hrdina takovýho kalibru, že by Arnie a Sly záviděli. Neskutečná sračka, která sice neměla v plánu se brát vážně, ale ta hra na rádoby vtipnou strunu absolutně nevyšla. ()

DonPedro odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje spousta důkazů, že se dá natočit skvělý horror za pár šupů. Ale točit s prázdnou kapsou horror, který stojí na tricích - to už člověk musí film hodně milovat (nebo mu to musí být úplně jedno). Doporučuji sběratelům kuriozit - film z roku 1993, který vypadá jako z let padesátých a ještě se tím chlubí. ()

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt děs! Ani nevím jestli je to jenom televizní film ale asi jo protože ten vzhled tomu nasvědčuje. ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

ta jedna hvězda je spíš asi jen za nápad, který docela ujde. jinak jde o film, který se dá zařadit do 80. "déček", protože zpracování je úplně blbé a efekty směšné. pro fanoušky oldies béček až efek to ale nějaké kouzlo možná mít bude, pro zbytek je to prostě taková blbůstka s několika chrochtavými malými příšerkami, jejichž pohyby jsou velmi dřevěné, a s ještě prkenějšími a blbějšími herci... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt divná amatérština. Už ten nápad - likvidace červených, sotva se pohybujících skřetů limonádou z plechovek stojí za to...Snad jen bodík za ženské postavy. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Šmarja, další sračka na obzoru ... a nebo ne ? Tragičtí, nesympatičtí herci melou samý nesmysly a dělají všechno proto, aby si divák myslel, že to nemají v hlavě v pořádku. No a jeden z nich najde nějakou studnu plnou rajský omáčky, vezme jí domů a naplní si s tím vanu. A hurá plastikový démoni se svítícíma očičkama jsou na světě. No a pak ty tragický figurky s plamenomety a kyselinovými postřiky, se rozhodnou zabít ty tragický herce. Jenže ty se nedaj, mají totiž tajnou zbraň - dětskou kolu. A tak se tam polejvaj různýma tekutinama a nakonec dobro zvítězí nad zlem, nebo že by zvítězila kola nad rajskou omáčkou ? No nic. Mohlo to být i horší, ale i přes ukrutnou stopáž, jsem to shlédl bez oslepnutí a světe div se, chvílema jsem se i bavil. 15 % ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

"Lepší je sračky psát,než je přehazovat lopatou"...Tak tohle trefné krédo toho spisovatele je asi jediná věc,která stojí za zmínku.Čekal jsem něco ve stylu Critters a dostal obrovskou nudu.První půlhodina je pouze o tom,kdo je kdo a co je co,a když už ti čerti konečně obživli a začali vraždit,myslel jsem,že se uzívám k smrti. ()

lele 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na tom bylo prvních asi dvacet minut, kdy jsem tipovala, jestli půjde o horor nebo porno :-D No a pak jsem to vypla :-) ()

mr.sonny odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se nemohl povznést nad to, že je to jenom béčko. Bylo to blbý, nudný a dlouhý. Tak blbý tak nudný a tak dlouhý, že už to ani nebyla sranda.... ()

Reklama

Reklama