Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 6: Daleko, předaleko (S01E06)

(epizoda)
  • USA Part Six: Far, Far Away (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledání velkoadmirála Thrawna pokračuje za hranicemi známé galaxie. (Disney+)

Recenze (47)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný návrat postav. Je něco mi nesedí. Sabine v nové galaxii, novém prostředí a mluví s tím svým psím průvodcem, jak by se viděli včera a ne před čtrnácti lety. Proč nebyl Ezra překvapen, že vidí Sabine, když byl úplně někde jinde a čtrnáct let uplynulo. Proč Thrawn se víc nevyptával, co se děje v galaxii. Měl jsem pocit, jakoby vše věděl, co se děje a už se zajímal jen o Ahsoku. Taky je zvláštní, že Thrawn nemá "potochu" o Ezrovi, ač tolik let spolu jsou spolu. Jen, ví, že tam je, a že eventálně může Sabine domoct k němu. Taky je divné, že černá matka říká o Sabine, že páchne z ní Jedi a je nebezpečná. Proč to neřekla i o Shin a Baylanovi? Jinak moc krásný návrat k Star Wars a Rebels. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lars Mikkelsen je ako Thrawn super, s jeho tvárou sa však maskéri mohli pohrať viac. Pasáže s Baylanom a jeho padawankou mám rád, ale začínam sa obávať, že do konca série nebudú poriadne niekam viesť. Všetko robia iba v náznakoch a vykračujú si, ako keby boli na prechádzke. Sabinne je naďalej otravná a hľadanie Ezru pomocou korytnačiek bolo tak trochu infantilné. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět smíšené pocity. Nová galaxie a planeta Peridea vypadá parádně, stejně tak veškerá stvoření, na které jsme tam prozatím narazili. Na druhou času mě štve určité "bezčasí", neboť to vypadá, že se Thrawn a Ezra nikam během společných čtrnáct let nikam neposunuli. Kdyby na tu planetu dorazili před dvěma měsíci, klidně by mohli být na stejných pozicích jako teď. ()

MoreAdam 

všechny recenze uživatele

10/10. Thrawn, Chimera, Ezra, Sabine a nový život který se nám začíná odhalovat jako želví lidé, co víc si přát od seriálu který milkuje starší seriály, snad jediný mínus v této epizodě je to, že Thrawn má jiný odstín pleti. Moc se těším na další epizodu Ahsoky, kdy se Thrawn vydá na lov, se svojí "armádou". ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sabine dostáva svoju možnosť nájsť v nehostinnej krajine Ezru. Thrawn sa snaží naložiť zásoby aby sa dostal preč z planéty a začal svoj inkvizičný boj. Ahsoka sa z papule veľryby dostáva rovno pod paľbu inkvizičných blasterov generála Thrawna. Prevedenie: Iba veľmi ťažko sa mi hľadá kritika. Dostávame primeranú dávku nostalgie, akcie či už vesmírnej alebo tej so svetelným mečom. Už sa teším kam sa posunieme nabudúce. 90% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Uniforma Thwarna (Lars Mikkelsen) vychází z německých nacistických uniforem. Zejména jeho kalhoty, čímž se zpátky odkazuje na původní trilogii, kdy Impéirum mělo k „nacistům“ velice blízko. (Veskoslav)
  • Stormtroppeři Thrawna (Lars Mikkelsen) již nejsou obyčejné jednotky Impéria, ale jsou tzv. Night Troopers. (Veskoslav)
  • Zbroje domorodých válečníků (banditů) a oblečení Matek Nočních sester vychází z konceptů nikdy nepoužitých sithských návrhů pro I. epizodu Skrytá hrozba (1999) od Iaina McCaiga. (Veskoslav)

Reklama

Reklama