Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

Reklama

UncleMorty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si že děláte seriálovou produkci, která soustavně zašlapává do země ty sequelový sračky a pak pustíte ven tohle. Jestli po téhle epizodě Disney nedošlo že dělá něco špatně, tak už na filmovou produkci šance není. Doslova obří fan service v podobě pilotu pro třetí sérii Mandaloriana je něčím úžasným, po čem zamlaská slastí  jakýkoliv fanda Star Wars. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Haló? Nespletl si někdo na Disney+ epizody a nestrčil tam omylem začátek třetí řady něčeho jinýho? Intro až do druhé jízdy výtahem dost cool, Bryce Dallas Howard to chvíli snímala jako něco úplně novýho a fresh, pak přijde lul zvrat a druhá půlka je zas čistej fanservice ještě navíc s rádoby humorem. Oproti zbytku seriálu to je samozřejmě pomalu Vesmírná odysea, ale v kontextu toho, co předvádí s takovou stopáží zbytek áčkové seriálové produkce to je pořád jen lehkej nadprůměr. Další týden čekám návrat k teenagerům na vespách a starému pánovi, co polovinu času tráví v plenkách. ()

Swannie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Píšem komentár len preto, že som nemohla uveriť vlastným očiam, keď som v titulkách zbadala Bryce Dallas Howard. Jej epizóda v Mandalorianovi mi prišla absolútne hrozná, kým táto mi prišla absolútne výborná - dobre vybudovaná, emočná, vtipná, no bez gýču či klišé, reálne ma bavilo pozerať na opravu dopravného prostriedku a počúvať ukričanú Peli. Skvelá epizóda, akurát z iného seriálu. Chudák Boba, že nedostal priestor vo vlastnej knihe. Nemyslím si, že je to preto, že by na to Boba a Fennec nemali - tvorcovia sa len mohli viac posnažiť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • Když Impérium zjistilo, že nedokáže ovládnout Mandalore, spustilo jednu z nejhrůznějších operací Impéria „Velká čistka Mandalore“. Celá operace vyeskalovala vybombardováním desítek městských kopulí a povražděním přeživších pomocí bezpečnostních droidů série KX pod dohledem Imperiálních sondážních droidů. Tato operace nesla název „Noc tisíce slz“ a byla poslední tečkou a definitivním rozprášením mandalorských sil, které se musely začít skrývat po celé galaxii. V té době také Moff Gideon získal od Bo-Katan Darksaber. (Veskoslav)
  • Během testovacího letu Mandaloriana můžeme vidět, že v úseku, kde Anakin (Jake Lloyd) vylétl z kluzákové dráhy, je brána i po letech pořád rozbitá. (UncleMorty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno