Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (279)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "StarVórština", tento krát ďaleko viac postavená na efekte fantázie "iného sveta", opierajúca sa o príbeh, ktorý je rozhodne viac akčnejší, ako v prípade "Obi-Wan Kenobi-ho". Bavil ten druhý, bavil ma aj tento, lebo ako kurevsky veľký fanúšik Star Wars, mi stačí ďaleko menej ako možno ostatným. Á ozaj. Áno. Nie je tak dobré ako Mandalorian. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Epic westernovka, díky které mi hrály zas všechny emoce, jak malému děcku. Vše do sebe krásně zapadá a upřímně jsem na pokračování Boby a Manda natěšená víc, jak na Kenobiho. Mám rázem chuť zas naplnit vitríny figurkama a pořídit si svýho baby rancorna. Takže tu vysmeknu jednu velkou poklonu a uháním si to dát znova 👌 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vydržte tři a půl dílu, poradil bych každému, koho začátek Boby Fetta (oprávněně) nenadchne. Srovnání s Mandalorianem se zkrátka nelze ubránit, a jakkoliv si myslíte, že máte Bobu rádi, jeho samotný příběh toho věru příliš nenabízí. Není asi náhoda, že nejlepší díl je ten pátý, ve kterém se Fett vůbec neukáže. Pedro Pascal v přilbě zkrátka hraje lépe než Temuera Morrison bez přilby a dost často i bez oblečení, kterého co chvíli trumfne nějaká vedlejší postava. Třeba božský Cad Bane. Úplný propadák to rozhodně není a na druhou polovinu seriálu si opravdu nemůžu stěžovat (Robertu Rodriguezovi se dokonce závěrečný díl povedl tak, že jsem ani nehádal, že ho točil on), nicméně Bobu Fetta příště raději uvidím jako vedlejší postavu v dalším Mandalorianovi. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Tri* len vďaka tomu, že dokopy o nič nejde (v rámci rozširovania Star Wars vesmíru) a mlátiť prázdnu slamu tak, aby to dalo aspoň ten zmysel, že sa človek na pár chvíľ nezáväzne pobaví, to tiež nie je len tak. Zo všetkého najviac tak serie nezvládnuté finále a zistenie, že pri poslednej epizóde sedel na režisérskej stoličke Robert Rodriguez. Že to nie je neviem aký majster režisér a že sa už roky vezie na roky starých úspechoch, to je jasné tiež už roky. Ale že dnes nedokáže natočiť ani len akčnú prestrelku pre potrebu seriálovej epizódy bez mimoriadnych nárokov na čokoľvek, to je na zamyslenie! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesúhlasím s tými kto tvrdia, že Kniha Bobba Fetta by sa mala viac venovať Bobba Fettovi a menej mytológii a vedľajším postavám. Naopak, v tých je najsilnejšia; v hosťovaní starých postáv, vo vytváraní nových, dokonca aj ľudské sú všetky fajn. Slabšie je to s hlavnou postavou a postavou jeho pobočníčky, ktoré sú úplne basic, a príbeh za nimi je lacná storka o pomste. Sorry za rúhanie sa, ale mňa citácie “sandáloviek” nudili už v pôvodnej trilógii. Fan service skvelý, týmto štýlom to bude mať diváka vždy. Pre nefanúšikov o dve triedy menej skvelé, hodnotenie pod 2* tu je ale každopádne neobhájiteľné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)
  • Epizoda ukáže také malý telepatický druh podobný hlodavcům známý jako Hoojib. Můžeme ho vidět, když se s ním jedno z huttských dvojčat doslova mazlí. Poprvé se tak představí naživo ve světě Star Wars. Hoojibové pocházejí z planety Arbra a poprvé se objevili v komiksu v roce 1981, kdy rebelská Aliance dorazila na jejich domovský svět hledat novou základnu poté, co sotva unikla z planety Hoth. Zatímco dnes jsou spíše okrajovou záležitostí, v 80. letech byli nedílnou součástí komiksů Marvelu. (Veskoslav)
  • V kantýně v Mos Pelgu (Freetownu) je v tomto díle vidět jejich nový interiérový prvek: žebra Kryatského draka, kterého zdejší lidé pomohli porazit v druhé sérii seriálu The Mandalorian (od r. 2019). (Sidarius)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama