Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Tohle je Star Wars. Tohle je prostě Star Wars ve své nejlepší současné formě., Bryce Dallas Howard má zatím perfektní skóre. Po více než roce jsme se vrátili k příběhu Dina Djarina a během jedné epizody stihli tvůrci dohnat celý jeho příběh od té doby, co jsme ho neviděli a zároveň nastínit jeho mentální rozpoložení, motivaci a plány. Dočkali jsme se také jedněch z nejzajímavějších záběrů ve Star Wars za dlouhou dobu, například ten long take v prstencovém městě na začátku či během finálního letu. Právě závěrečná scéna mě málem dovedla k slzám - průlet skrz Beggar’s Canyon, lokace z epizody I kde jsme více než 20 let nebyli, a vůbec celý testovací let v N-1 byl prostě nádherný. Do toho spousta odkazů na Star Wars lore (BD poprvé v live action!) a návratů postav, které zde nejsou jen aby sloužily jako fan service, nýbrž jsou důležité pro Dinův příběh, několik výborných akčních sekvencí, CGI vypadá lépe než kdy předtím (tedy v rámci Mandoverse), a samozřejmě nastínění následujícího dění. Nabízí se samozřejmě kritika, že v epizodě seriálu o Boba Fettovi nebyl Boba Fett. Souhlasím, že je to poněkud zvláštní, na druhou stranu nám bylo slibováno Mandalorian 2.5 a toho se také zřejmě dočkáváme. Doufám, že příští epizoda nebude opěz kompletně věnována Dinovi (zatím to tak trochu vypadá), pak by totiž už opravdu ukradl show pro sebe a to si Boba nezaslouží, ale to zatím nelze soudit. Epizoda 5… 9/10. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já jsem spokojenej, bylo to krutý fanservice, ale proč ne. naboo fighter n1 se mi líbily odmala, to prostě nešlo nežrat. Průlet kanonem kluzáků luxus... prostě paráda, obytný prstenec taky super. sice si půjčujou vše možné z různých sci-fi a samotných sw, ale proč ne... ten obyčworld (not jedi) je prostě zajímavej a proč by to takle nemohlo být... je to sci-fi, nikdo neví jak to přesně je, tak co řešit... :) ()

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno