Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[58%] NOČNÍ ZUBY, další jednohubka od netflixu. No, pecka se nekoná, ale nemůžu tu ani mluvit o nějakém braku. Tohle bylo tak pitomé, až to bylo chvílemi hezké. Hlavní představitel filmu mi přišel trochu zmatečnej, ale neměl jsem s ním problém. Ty 2 ústřední upírky mě zaujali max krásou …. Celkově krvavé scény zde byly dost na oko umělé, prostě jsem neměl pocit, že vidím krev, ale co … Prostě jako horor to moc nepůsobí. Ale zase technická stránka netflixu je obstojná. S upíry se točí méně filmů než se zombíky, tak proč to posílat hned do pekel. Takže radši budu sledovat tyhle netflix jednohubky než současné sračky s Willisem nebo Cagem. Finále tohoto snímku bylo už moc přehnané, ale zase zábavné včetně poslední scény. Hlavní je, že to zabaví a nenudí to. Nic víc, nic míň. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Chorizo tímido vozí dvě rajcovní upírky v taxíku po LA. Praštěný nápad fajn, zbytek bezkrevný akčňák bez nějaké větší originality. Vizuálně velmi povedené. Občas fajn nápad. Práce se světem naprosto nevyužita. Trochu mě deprimuje, že to samé bych mohl říct i o seriálovém Zaklínači. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hnoj z produkcie Netflixu - biely muži ako otroci mladých sebavedomých alfasamíc, pochopiteľne treba zabiť katolíckeho pápeža, z dronu vidieť nápis All black, biely policajt bezdôvodne ide po černochovi a pochopiteľne dabing nenadabuje hispánsku hatlaninu, aby českí (aj slovenskí) psi pochopili že buď sa vopcháš do americkej riti po kotníky alebo nežiješ...kreténizmus prvého stupňa s nezáživným dejom natiahnutý na neskutočnú dĺžku... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netflix chtěl nejspíš zavzpomínat na „upírské žně“, které před časem vypukly díky všem těm Twilight filmům a Upířím deníkům jenže jaksi pozapomněli na to, že důležité je kvalitní herecké obsazení, dobrý scénář (i když u toho se dalo dost polemizovat i u již zmíněných fenoménech), slušný rozpočet a především mít velkou diváckou základnu nadržených teenagerů. Noční zuby ale bohužel neměli ani jedno z toho a tak vznikla pouze další tuctová upíří podívaná balancující na hraně průměru a podprůměru.    Především bylo potřeba dodržet všechny ty nesmyslné rasové kvóty (to znamená narvat tam hlavního tmavšího hrdinu, tucet Hispánců a z bílých udělat záporáky, nesmí chybět ani multikulty láska). Jo to jim jde! K filmu jsem přistupoval se značnou rezervou, ale nakonec neodcházím úplně zklamán. Pár dobrých scén se tu objeví, obě upírky jsou docela pohledná děvčata a i přes řadu nelogických či směšných prvků, jsem se několikrát přistihl, že jsem se u některých pasáží i vcelku slušně bavil. Trošku v prvotní chvíli zamrzelo, že Megan Fox a ta druhá rajda u bazénu dostaly jen tak málo prostoru (vedlejší role), ale zas je pravda, že poslední dobou už tu plastikovou a potetovanou barbie moc nemusím, ne jak tomu bylo v jejích začátcích.    Dále zamrzelo i další nešvár posledních let. Sice tu dojde i na několik akčnějších scén, ale kromě závěru se toho dost odehraje klasicky mimo záběr kamer, což mě už taky dost vytáčí. Proč teda potom točíme akční thriller/horor, když pak divákovi nic pořádně nenabídneme? Zase jen pro splnění kvót a ratingu, aby se na to mohli dívat i mladší diváci. Jen doufám, že tohle už další pokračování mít nebude! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Netflixovská sračka, ktorej aj nasilu musím dať aspoň dve slabučké hviezdy a to len kvôli tomu, že jednak bola zručne natočená, to je jediná záruka, ktorú máme od Netflixu vždy, že to vedia podať zručne a druhá hviezda za slušný kasting. Ale dve hviezdy sú s odretými ušami, pretože dej stál za hovno, akcie bolo málo, o upíroch sme sa dozvedeli hovno oproti iným filmom v tomto žánri a nebol by to samozrejme Netflix, keby tam nejebol multi-kulti všetko... Totálne zabudnutiahodný film, ktorý síce nebolo utrpenie sledovať, ale na druhú stranu si človek po jeho zhliadnutí uvedomí, že si mohol pozrieť radšej niečo iné, alebo zabiť čas iným spôsobom a to nie je pocit, ktorý má film vyvolávať. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama