Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu se představuje Kate Winsletová v roli Mare Sheehanové, detektivky z pensylvánského městečka. Zatímco Mare vyšetřuje místní vraždu, její vlastní život se pomalu rozpadá. Příběh, který zkoumá temnou stránku uzavřené komunity, je autentickou výpovědí o tom, jak rodina a dávné tragédie ovlivňují naši přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (316)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla možnost, dala bych 4 a půl hvězdičky. První díl byl trochu pomalejší a nudnější, ale pak se to začalo hezky rozjíždět a nakonec z toho byla dobrá a napínavá podívaná. Kate Winslet byla skvělá a Jean Smart v roli matky byla ještě lepší, nemohli vybrat lepší herečku. Pár věcí tam bylo opravdu nečekaných a občas jsem si i pobrečela. Viděla jsem ale už daleko lepší krimi thrillery, které mě chytli daleko více. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Watch Children. Poctivá symbióza kriminálky a sociálně-psychologického dramatu, ve které Mare jako Titán drží z Diovy vůle easttownská nebesa a svůj život žije pro druhé, ač ti ji těmi svými fackují. Nepřináší v té temnotě spásu, jen čeká s pochodní u jisker naděje.. Vzpomněl jsem si na dva citáty. V Zahlerově Mean Business on North Ganson Street je přenosná charakteristika místa: „Je to část Rezavého pásu. Mělo budoucnost v době, kdy se Asiatům říkalo Orientálci..“ Ve Flashbacks of a Fool zase padlo: „Jediná věc, na kterou potřebujete odvahu, je zůstat.“ Člověk musí tvořit místo, protože jak je tomu naopak, nekončí to dobře. Good night, Mare.. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Bravurní post-moderní detektivka kterou tvůrci inovativně kloubí s psychologickým melodramatem, a v níž Kate Winslet podává svůj nejpůsobivější životní výkon? Bezpochyby. Špička svýho žánru? Ani náhodou.... Určitě je 'Mare z Easttownu' jeden z těch víceméně sofistikovanějších seriálových projektů, který televizní trh momentálně nabízí, ale díru do světa svou melancholickou těžkopádností a uměle natáhnutou stopáží prostě neudělá. Ale samozřejmě vidět Kate Winslet do sebe lít škopky je unikát. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NENÍ NA NÁS ROZHODOVAT, KDO A CO SI ZASLOUŽÍ. NAŠÍM ÚKOLEM JE POUZE MILOVAT…“ ///    Příběh rodiny Mare Sheehanové. Ta je detektivem na malém městě, kde je zavražděna mladá holka a další dvě uneseny. Lidé kolem jsou s těmi sračkami tak nějak spjati, do toho mají svoje problémy… stejně jako Mare. Problémům rozumíte, chápete v podstatě všechny postavy, a že je to fajn podívaná, není ani tak zásluha Winsletky (která od Titaniku uplavala kus cesty), ale všech. Prostě parádní dramatickej krimi seriál, kde se hlavní postava zbavuje kostlivců na půdě a stává se šťastnou. Snad.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Píchám mladou holku. 2.) Zajímaj mě problémy druhých.  /// Thx za titule „Petr Miklica“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Easttown je možná až příliš divoké městečko plné zdegenerovaných rednecků, kterým není cizí násilí, ale v konkurenci směšných krimi seriálů s nezajímavými charaktery jde o jasnou špičku. Tvůrci zručně zamotali několik případů do sebe a chytře nechávají diváka, aby šel po špatných stopách. Rodinné peripetie celému vyšetřování dodávají také slušné grády. Všemu samozřejmě vévodí Winslet, která si životem omlácenou ženu střihla ve velkém stylu. S1: 85% ()

Galerie (169)

Zajímavosti (25)

  • Jean Smart (Helen Fahey) a Kate Winslet (Mare Sheehan) v některých společných scénách improvizovaly. Štáb kvůli tomu musel neustále potlačovat smích, aby scény nepokazil. (oli009)
  • Díky pozitivnímu ohlasu, kterému se minisérie těšila již od prvních epizod, se každý týden zvyšovala divácká sledovanost. Během večera, kdy byla vypuštěna finální epizoda dokonce vůbec poprvé ve své historii kvůli přetížení na několik hodin spadl streamovací server HBO Max. Závěrečný díl byl zároveň nejsledovanější epizodou v historii HBO Max. (oli009)
  • Evan Peters (Colin Zabel), známý především jako představitel výstředních a maniakálních postav, s radostí využil příležitosti zahrát si „normální“ postavu, která se drží při zemi. V tomto případě se navíc dokázal snadno ztotožnit s prostředím pevně sevřené komunity, protože sám vyrůstal na maloměstě a měl náboženskou výchovu. Peters se navíc snažil do své postavy vnést trochu humoru jako kontrast k celkově depresivnímu obsahu a temnému vyznění minisérie. (oli009)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (více)

Reklama

Reklama