Reklama

Reklama

Poslední akce a Ti Lung končí s organizovaným zločinem. Jeho bratr, policista Leslie Cheung, může být spokojen, jenomže podsvětí se brzy začne mstít... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +výborná hudba, akce, herci -příběh který není špatný, ale pozdější filmy Johna Wooa jsou ještě lepší a navíc je příběh hodně prudce sestříhán (člověk se až nestíhá orientovat), navíc zde není (skoro) žádná strhující scéna, která by vás odrovnala/// Možná jsem do snímku vlkadál velká očekávání a možná je to jen tím, že jsem už viděl filmy Killer, Hard-Boiled, Kulka v hlavě a další a proto filmu nedám zasloužené 4*. Přesto se k nim přikloním, protože děj je zajímavý a akce dost dobrá. Každopádně se teším na pokračování./// Celkem 71%/// ()

salalala 

všechny recenze uživatele

I když to na začátku vypadá na lehkou komedii, posléze se film rozjede a vydíme klasický wooovský příběh tragických rozměrů. Žádné laciné dialogy, neskutečné přestřelky, krvavá akce, to všechno v Lepším zítřku je. Chow Yun Fat tu hraje sice menší, ale podstatnou roli a vůbec všichni herci jsou tu báječní. Klasický Woo, klasický hongkong. Lepší zítřek rozhodně nedosahuje kvalit Killera, Hard Boiled a Kulky v hlavě, nicméně je základem všech akčních filmů, proto stojí za to ho vidět. Budete se určitě bavit, já dávám čtyři hvězdy a 80%. ()

Reklama

hefoo 

všechny recenze uživatele

Nemôžem inak ako len dať 5*. Proste takto si predstavujem akčný film, John Woo je v tomto doma. Skvelé akčné scény, krv strieka všade, guľky lietajú do všetkých strán, Yun-Fat Chow všetkých vystrieľa na 3 zásobníky nakoniec hrdinky padne ako najlepší priateľ Hoa a brat si na konci filmu uvedomí, že sa správal ako idiot a nechá brata Hoa aby dokončil to čo začal! a zo vztýčenou hlavou nakoniec Ho po vykonanej práci odchádza do väzenia. Žasnem ako vo filme vyjadril tak silné priateľstvo "až za hranice života" medzi Markom (Yun-Fat Chow) a Hoom (Lung Ti). Proste krv, priateľstvo, city a guľky to je ono! Premňa jeden z nejlepších HK akčných filmov čo boli kedy natočené. Bez ostychu 100%. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Lepší zítřek se mi vůbec nelíbil a měl jsem i chuť film vypnout a podívat se někdy jindy, ale nakonec jsem se přemluvil a dokoukal jsem první část tohoto legendárního akčního snímku. Osobně jsem čekal pořádnou akční jízdu, ale místo toho jsem jen viděl uječené herce kteří navíc mizerně hráli. Sice snímek je dost akční oproti jiným akčním snímkům, ale kdo viděl Killer nebo Hard Boiled tak mi dá za pravdu, že tam bylo akce více a navíc byla i více zábavná. Na druhou stranu i zde jsou přestřelky hodně dobré akorát mi lezly na nervy zpomalené záběry. Nejlepší scéna z celého filmu jsou schované zbraně v květináči. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o první film Johna Wooa, kterým se skutečně dostal do povědomí a pro který se stal hlavně synonymem režiséra, který dokáže natočit pořádnou akční řežbu. Hvězdou jeho filmu je Yun-Fat Chow, který nebyl v amerických filmech nikdy pořádně doceněn, ale tady předvádí opravdu parádní kousky. Žádné kopy a údery, ale pořádně krvavá řežba. To je recept, na který Woo vsadil, spolu se zajímavými postavami a ucházejícím příběhem. A vyšlo to. Na tohle se dobře kouká, pokud máte rádi drsnější akci. Síla tohoto filmu je i v tom, jak dokáže ladně spojovat drsnou akci, humor i vztahovou rovinu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Někteří majitelé kin původně vyjádřili obavy producentovi Tsui Harkovi ohledně obsazení Chow Yun-Fata (Mark) ve filmu. I když byl herec velmi populární na televizních obrazovkách, většina jeho filmů v kinech finančně propadla. Chowovi se v průmyslových kruzích dlouhá léta přezdívalo „kasovní jed“. (tequilla)
  • Producent Tsui Hark nařídil scenáristům, aby zobrazili mafiány spíše jako padělatele peněz, než jako obchodníky s drogami, aby byl faktor „hrdinů“ uvěřitelnější. (tequilla)

Reklama

Reklama