Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (114)

Olík 

všechny recenze uživatele

Netflix mile překvapil. Rodinné mysteriózní dobrodružství, kde je jak příběh tak vizuál na vysoké úrovni. Mix Petra Pana, Pirátů z Karibiku, Letopisů Narnie, Imaginária a kdo ví čeho ještě, z kterého jsou  cítit zkušenosti Francis Lawrence s fantasy tématem i dostatek budgetu pro jejich realizaci. Akorát se musím ptát, zda budou za dvacet let dnešní děti na podobné snímky vzpomínat, tak jako my na dejme tomu Nekonečný příběh….ale to už bych chtěl asi hodně. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově, byla jedna z mých nejoblíbenějších animovaných pohádek, když jsem byl prcek. Takže tohle prostě musí snést kritiku. Nejprve, obsazení bylo super, Momoa si to užíval a režijně to nebylo vůbec špatný, což jsem od Lawrence čekal. Ale škodí tomu moderní háv. Sny nebyly vůbec fantaskní a pohádkové. Místo krále a úžasného pohádkového paláce tady máme zase nějaký nudný kancl. Noční můra je tu takový bídný "záporák". Mnohem líp by udělali, kdyby vzali scénář animáku a přehrali nám to v hrané podobě. Byla by to obrovská pohádková jízda a byl bych z toho úplně vedle. Teď jsem vedle z toho, jak moc mě to zklamalo. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj Jason Momoa má nárok na úlet... Dejovo síce nič moc, nuda ako Brno, ale oslovil ma aspoň krásny námet, ktorý mi pripomenul perfektný Faunov labyrint. Keď je niečo v reále zlé, často sa utiekame do krajiny snov, kde sa zdá byť všetko lepšie, alebo kde je možné nájsť riešenie. Taká utópia, ale zahreje pri srdci. Slabší priemer. 55/100 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Francis Lawrence má s trikovými i akčními filmy dostatek zkušeností a protože se Netflix plácnul přes kapsu, tak je to opravdu vidět. Vizuálně bez výtek. Co se příběhu týká, tak jde o klasické rodinné fantasy, kde život vzal, aby jinde mohl dát... . Ztráty a nálezy v oblasti rodiny, vztahů a citů. Asi to mohlo být míň přeplácané a víc vtipné, ale pořád si Snivokraj vede oproti jiným vyumělkovaným slátaninám vcelku dobře. Předlohu neznám, ale trochu mi evokuje mix seriálového Sandmana a Lokiho. Ovšem vzhledem k datu vzniku knihy se nabízí, že se "inspiroval" spíš Gaiman. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Zlý sny cítí strach a sledujou tě a nepřestanou dokud tě nedostanou." Ani tenhle omalovankový spektákl z Netflixu mě neočaroval. Určeno pro mladé publikum, které ocení paletové barvičky. Vizuálně je snový svět pěkný. Děj je ale vyumělkovaný a nesourodý. Momoa přehrává svou roli až jsem z toho mel DEPPku. Pro mě to nebylo ani dost vtipné abych si ten výlet užil.  Příběh okatě tlačí na divákovi city.  4/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama