Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevnost ohrožuje útok aliance Covenant; Stříbrný tým bojuje s přesilou nepřátel. (SkyShowtime)

Recenze (19)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Mírné nekonkrétní spoilery. Škoda toho scénáristicky trošku nedotaženého závěru (ačkoliv v rámci dramatického vyvrcholení docela fungoval). Stará škoda kvůli té přetrvávající ztělesněné pachuti z první série v podobě jisté nesmyslné postavy. Nová velká škoda kvůli podivnému rozhodnutí tvůrců eliminovat jinou důležitou postavu již teď. A v neposlední řadě pro každého fanouška navždy smutná škoda, že v tomto vesmíru zřejmě definitivně nebude existovat Noble tým. Ale přes tohle vše jsem konečně dostal kvalitnější epizodu Halo se zaměřením na to, o co by mělo v téhle sérii jít vždy (brutální válka, politické machinace v zákulisí + odhalování tajemných starodávných galaktických mystérií). Se správnou atmosférou beznaděje, odhodlání, heroismu a s několika opravdu dobře napsanými dialogy (John a jeho mince). Jen ta snaha za každou cenu nechat Sparťany bez brnění co nejvíc to jde, je už hodně směšná. Rozmezí 3 a 4, 7/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože gameheadi konečně dostali svou porci akce, stejně mnozí frflají, že Sparťani bojovali jen v pyžamech. Ve skutečnosti by těmto fandům stačil jen hlas a nikdy nekončící přehlídka fight-art v ikonickém fight-wear. V ideálním vesmíru by Chief společně s Mandalorianem založili klub Upocených hlav a nikdy své bledé tváře neukázali. Dost vtipkování. Akce bylo v této epce dost, sympaticky přišly i ztráty na životech...tvůrci byli dost soudní, aby měl útok na Cíl dostatečně silný dopad. Samozřejmě se našlo i pár velmi hloupých(geroj, nebo naopak patetických) dialogů, ale kdoví...možná se mnozí lidé v tak kritických situacích opravdu hloupě chovají. Nicméně i na pozadí akčních scén probíhá vcelku rozumný vývoj děje. Setkání některých postav dává příslib zajímavých možností, kam se může příběh posunout. Takže dobrý. ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně takto má vypadat Halo, prostě pořádná akce a jen akce. Samozřejmě zase Master Chief neměl brnění za což musím dát o hvězdičku míň, ale jinak je to zatím nejlepší díl celého seriálu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dynamický díl… přesto jsme se moc nedozvěděli. Odpověď na primární a základní “proč” stále nepadla. Woke agitka jede na plné obrátky (všechny tabulkové postavy jsou pryč… až to působilo homofobně a rasistický :)), sebrat Sparťanům brnění je vyloženě idiocie (smysl nula) a jediné co beru vyloženě za pozitivum je absence ropuchy. Nicméně proti to u co bylo minule je to doslova skvost. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôže byť ďalej od zdrojového materiálu. Viem, že je to "strieborná časová línia", nech už to znamená čokoľvek. Dúfal som, že tento seriál sa aspoň trafí do hlavných bodov príbehu. Bohužiaľ, zabili hlavnú postavu nesmierne nevýrazným spôsobom. Nemať túto postavu na poriadne predstavenie prsteňa na palube Piliera jesene je hriech. Pri tomto tempe pochybujem, že vôbec budú mať Pilier jesene. Toto bola posledná epizóda, ktorú budem pozerať. Veľa šťastia mojim kolegom fanúšikom Halo. Počkám si na ďalšie spracovanie tejto nadčasovej klasiky, ktoré bude oživené úctivým spôsobom. Absolútna hanba seriálu. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašný! Na to se nedá koukat - opět klasicky americký nekonečný kecy, všichni se pořád hroutí a potřebovali by psychology, admirálové pronášejí bojové projevy.... hnus! Čekal jsem nemilosrdnou řež s Covenanty a dostal jsem napůl to animované a zase keců plný pytel. Místo silnýho kořeněnýho a pálivýho guláše jen nastavovanou polívku z pytlíku... je to slabé. je to slabé a je to marný, marný marný :( ()

Raid91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme věděli, že konec minulého dílu nám naděli nejlepší epizodu zatím ale, že to bude až tak skvěle... Bez debat nejlepší díl seriálu zatím a ne jen kvůli téměř nekonečné a místy i pěkně nasnimane akci ale kvůli atmosféře a zabíjení hlavních postav. Jen se bojím toho, že tohle už nic asi nepřekona. Krásná 9 ()

darius1706 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, konečně jsem dojel první díl Halo hry, chtěl jsem si ho koupit a zjistil jsem, že ho už dávno mám. Takže už maličko tuším. Za druhé, po první sérii, která se mi moc líbila (a musím říci, že i přesto, že se celkem od herní předlohy lišila), byl tohle bezkonkurenčně nejlepší díl. Konečně akce, jak se má. Vadily mi 3 věci - i tak bylo celkem dost prostoru pro povídání a řešení osobních problémů nebo plamenných projevů (ale zároveň to nevadilo tolik, abych sebral hvězdu). Druhá věc - taková krásná řežba a byla bez brnění. Nejlepšímu dílu by to brnění prostě sedlo jako prdel na hrnec, škoda. Opět - nebylo to takové, aby to to sebralo hvězdu, ale zamrzelo. A třetí - škoda, že alespoň chvilku do sebe nešli těmi světelnými meči, nebo co to je. Ne, že bych tak zbožňoval Starwars, ale kontaktní zbraně jsem si při hraní užil a tohle by mohlo být těžce cool. Inu nezbývá doufat, že na to ještě dojde. Teď už budu hodně spoilerovat, takže kdo nechce přijít o zážitek, tak už nečíst - za mě bylo i zajímavé, že padl jeden člen týmu, jen se trochu bojím, že při pojetí, které seriál oproti hře má (tj. je vlastně postavený jen na jednom tomto týmu a Cobaltový tým se tam jen tak mihnul, vlastně omylem), se může dostat do fáze, kdy si brnění nakonec oblékne ta vycukaná slečna, co nakonec odfrčela tou lodí, nebo nedej bože se z toho postupně stane one man show akce. Záleží, jak dlouho to chtějí ještě táhnout. ()

SyL3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SKVELÁ časť. Brutálna akcia, žiadne zbytočnosti, depresívne. Svet ide proste do sračiek a je jedno ako sa snažia proste nevedia tomu zabrániť. ... 90% .. Užil som si každú minútu. ()

Johny203 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver predchádzajúcej epizódy jasne vytýčil smer tejto, čo bola pri spomienke na S1E5 vrelo očakávaná cesta ale po zhliadnutí zavládlo sklamanie. Problém je že skôr ako seriál to pripomína videohru. Klasický prechod s troma akčnými scénami, pričom najlepšia z nich je tá úvodná, kontaktná, V tých ďalších sa väčšinou len strieľa na Covenantov ktorých ani nevidíme. Sklamanie choreografiou aj trikmi. ()

Reklama

Reklama