Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po porážce se přeživší snaží vzpamatovat; John se snaží vyrovnat se ztrátou. (SkyShowtime)

Recenze (12)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedivím se nízkým hodnocením. Ta kritika je vlastně na místě. Halo měl být hardcore military sci-fi seriál. Že se přetransformoval do space opery by mi jako neplayerovi ještě nevadilo. Jenže tato epka spadá spíš do soap opery....vztahy, patos, vnitřní dilemata, ztráty blízkých... . Není to špatně napsané, ale nepatří to sem stejně, jako nepatří třeba do romantických filmů vybuchující hlavy. Dramaturgické selhání? Obávám se že ne. Bohužel je to cesta, kterou se tvůrci vydali a podobné epky nás ještě čekají. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda funguje v duchu té minulé dokonce celých 8 minut (po úvodní titulky). Pak zase padne pověstné hovno na větrák a vracíme se ke “kvalitám” třetí epizody. Ufňukaná, užvaněná telenovela bez smysluplného posunu děje. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tá malá nádej, ktorú posledné scény poslednej epizódy dávali, že sa príbeh bude viac podobať originálu a začne zodpovedať svojmu názvu, bola zničená okolo 5. minúty, keď sa objaví oficiálne najotravnejšia postava tejto časti, ktorá má v rukách samopal s celými 50 kilogramami. Šéf moralizuje ako žiak 1. triedy základnej umeleckej školy no nie je to až tak príjemné. Množstvo ďalších absolútne nezáživných podzápletiek počas celej epizódy. Dávam 1 hviezdičku za: -- Brutalita v úvodnej scéne. To stvárnenie bolo presné -- scéna príchodu Arbitra do High Charity, -- z Kaia spravili Kurta Ambroseho. To bolo príjemné prekvapenie, prvé v dúfam, že viac. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5/10. O čem je vlastně tenhle seriál? Každý díl je v podstatě jiný a ani jeden to nedělá pořádně. Dlouho jsem takovouhle schizofreni neviděl. Ta roztěkanost je hrozně ubíjející. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se někdo zbláznil. 5 dílů a z toho 4 jen mlácení prázdné slámy sebezpitující kecy a s....y? Zajímalo by mě jestli to byl úkol, to takhle zkurvit, nebo někomu doopravdy regulérně hráblo. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slabá a nelogická epizoda co popírá sama sebe. SPOILER Spartanem se přece nemůžete stát, najednou tam jsou Sparťani místo UNSC marine? ENDSPOILER "Pirátská linka je ještě horší než zbytek. ()

Harry89 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po, konečně, jednom kloudným dílu jsme se opět dočkali ukecaný, ubulený srágory... Pořád jsem se to snažil obhajovat ale po tomhle dílu by muselo přijít fakt "něco" jinak už to bude ultrasračkoidnímegaubulenásračka na věčný časy a nikdy jinak. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, já sice chápu, že čím víc dílů, tím víc peněz, ale v ideálním světě bych bral raději 4 pořádně našlapaný díly, než jich mít spoustu o ničem. Po minulé pecce, kdy to konečně dostalo pořádný grády, přijde takovýhle shit. Zase je tam ta otravná číňanka, kdy se dost začínám bát, že z ní nakonec udělají hlavní postavu, která povede svůj lid k světlým zítřkům, Masterchiev už kolikátý díl v teplácích místo zbroje (a jak se tak zdá, tak to ještě dlouho potrvá), hledáme zatoulané děti, 20 minut řešíme, jestli a jak pohřbíme kámoše, a nádavkem jde jedna členka týmu farmařit. Jako - pořád doufám, že to nějak geniálně vyřeší, ale s každým dílem nároky na genialitu případného scénáristy, který by tohle zase slepil v pořádnou megapecku, rostou do neúnosných výšek. Na tomto díle za něco stálo akorát "v minulém díle jste viděli" a dohra boje z minulého dílu. Jinak tam nebylo více méně nic, na tyhle psychologicko-depresivní rozjímací scény ten seriál prostě není dělaný. ()

Reklama

Reklama