Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volným pádem je tragikomický příběh introvertního pokladníka Michala (Robin Ferro), který se zamiluje do dívky z nedalekého květinářství (Beáta Hrnčiříková), plachá povaha mu však nedovolí udělat první krok. Tragikomice Michalova příběhu, kterému osud a společnost stále hází klacky pod nohy, nahrává i svérázný otec (Vladimír Polák) nebo Michalův šéf (Albert Čuba). Volným pádem je ukázka toho, že být empatický, milý a vstřícný nutně neznamená být zároveň úspěšný a oblíbený. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem snímek ze života ve kterým by se leckdo mohl najít. Místo toho jsem dostal mix dramatu plnýho absurdních situací a né moc vtipnou komedii. Na mě to asi nezapůsobilo tak jak mělo. Úplně špatný to ale není. Místy mě to i pobavilo. Jako třeba vtípek-Američtí vědci zjistili, průměrná délka pochvy měří 20cm ale průměrný penis 15cm. Co z toho vyplývá ? Že na světě je 200000 kilometrů zbytečné kundy...Celkově se mi to nelíbilo natolik abych se k tomu vracel. 2 hvězdy. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

O Divadle Mír a o jeho hlavných tvárach toho ešte toľko nevieme, ale ja hovorím - všetkého dočasu!!! Talent i nápady tu sú, ale myslím si, že toto je ešte niečo medzi celovečerákom a absolventským FAMU. Tým nič v zlom. A za druhé film svojou komornosťou by mi viacej sedel u divadla , než na plátne. Suma sumárum : zvláštne, originálne, trefne vtipné i tenkou hranicou medzi genialitou a absurditou. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, do čeho jdu, nic jsem si předem nezjišťovala a hle, překvápko bylo na světě.. Líbilo se mi to, naladěno jsem měla okamžitě a ten roztomilý méďa s dobrým srdcem a křehkou duší si mě získal ihned, Robin Ferro mi způsobil velice příjemný úžas svou přirozeností a k tomu jedním dechem dodávám, že Albert Čuba mě odboural.. Pochvalu zaslouží nepochybně i Štěpán Kozub, tuším, že právě tento snímek o něm mnohé vypovídá a mně se to zamlouvá.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V první řadě musím pochválit kameru, protože nejsem z těch, kdo by potopili spolužáka. Abych pravdu řekl, celá záležitost mě příliš nenadchla. Od Mírotvůrců jsem zvyklý na vydatnou porci humoru; tady se vyskytoval buď v takové nenápadné, smutné podobě, nebo byl zase až příliš polopatický, takže mě neuměl rozesmát. Ta hodina se mi chvílemi docela táhla, a i když mám tuhle sestavu rád, tentokrát to skřípalo. Ale alespoň jsem z toho cítil člověčinu a Ostravu. / Poučení: Braň si svou bagetu. 3*- ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem film sledoval kvůli Pavle, ale celkově to nebylo špatné. Pravda, je to o nešťastníkovi, který se do problémů dostává proto, že je slušný a plachý. Až na několik nesrovnalostí (za všechny, kde vzal tatíček peníze když si neustále půjčoval?) a občasné deus ex machiny docela příjemné koukání. Hlavně, že se vše v dobré obrátilo. Ferro byl luznější s vousy než bez nich. Co vy na to dámy? ()

Zajímavosti (5)

  • Film měl být původně uveden klasicky v kinech, ale kvůli pandemii covid-19 byl film nejprve dostupný na platformě MirPlay.cz, kterou vytvořilo ostravské Divadlo Mír. (SONY_)
  • Štěpán Kozub do svého scénáře přidal mnoho vlastních životních zážitků a nespokojenost s tím, jak spolu mnohdy lidé (ne)komunikují. (SONY_)
  • „Zpočátku jsem myslel, že píšu černou komedii. Když ale film začal reálně vznikat, došlo mi, že je to čistá tragikomedie,“ uvedl Štěpán Kozub. (SONY_)

Reklama

Reklama