Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Krásky v plném nasazení

Krásky v plném nasazení

28.09.2008 Autor Cervenak
Keira Knightley, Scarlett Johansson, Megan Fox a Rachel McAdams vám zpříjemní neděli. Bohužel, pouze v tomto novinkovém souhrnu, který rozebírá jejich nové projekty. ;-)

Keira se ne a ne odlepit od dobových filmů. V romantickém dramatu Nicka Cassavetese The Beautiful and the Damned se s ní podíváme do 20. let minulého století. Ztvární totiž spisovatelku Zeldu Sayre, milenku a pozdější manželku slavného literáta F. Scotta Fitzgeralda, autora takových klasik jako třeba Velký Gatsby. Ikony „jazzové doby“ prožili velice bouřlivý vztah, prošpikovaný vášní, ale i nevěrami a žárlivostí. Oba to pak využili ve svých knížkách, avšak Zelda nikdy nedosáhla takový úspěch, jako Francis, a nenaplněné umělecké ambice ji přivedly až na psychiatrii. Fitzgerald zatím představitele nemá, ale do dubna, kdy by mělo odstartovat natáčení, je času dost.

O akčním thrilleru Brilliant, ve kterém si Scarlett Johansson zahraje profesionální zlodějku drahokamů, jsme už na čsfd psali. Pozvolna se schyluje k jeho adaptaci, a ačkoli jméno režiséra pořád neznáme, rýsuje se nám další obsazení. Michael „Alfred“ Caine, kterému Temný rytíř pozoruhodně restartoval kariéru, prozradil v jednom interview, že si už brzy zahraje po boku krásné Scarlett. A bude to právě v tomto projektu. O hlavní mužskou roli se prý zajímá Matthew McConaughey.

Megan Fox momentálně natáčí Transformers 2, ale současně už sní o akčním fláku, ve kterém by nebyla jen esteticky příjemným doplňkem k hláškujícímu Shiovi a hromadě mimozemského šrotu. Konkrétně by si měla zahrát... vodní pannu? Oukej, ne tak docela. Hrdinkou komiksu Fathom, jehož adaptaci Megan prosazuje u studia Fox Atomic, je zdánlivě obyčejná dívka jménem Aspen, která zjistí, že se ve vodě cítí... jako ryba ve vodě. Ve skutečnosti je totiž potomkem rasy obojživelných humanoidů zvaných Modří. Nedávno jsem Megan viděl při koupání na fotografiích z natáčení Jennifer´s Body a můžu říct jen: S chutí do toho, holka! Voda je tvůj živel! ;-)

Do usměvavé Rachel McAdams se zamiluje Robert Downey, Jr. Rachel si totiž zahraje Irenu Adlerovou, kterou Arthur C. Doyle označil v povídce Skandál v Čechách za životní lásku Sherlocka Holmese. Přesně tak, opět je tu adaptace dobrodružného komiksu o slavném detektivovi, kterou v říjnu začne natáčet Guy Ritchie. Věrným Watsonem se nakonec stane Jude Law a Brit Mark Strong ztvární ústředního padoucha jménem Blackwood.

Reklama

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

Scarlett Johansson mezi dinosaury?

25.03.2024

Čas neúprosně kvapí a nadcházející přírůstek do dinosauří rodinky je blíž a blíž. Další díl Jurského parku nás totiž oficiálně stále čeká už příští rok 2. července, přičemž doposud nevíme nic… (více)

Malý obchod hrůz čeká návrat

Malý obchod hrůz čeká návrat

16.03.2024

Pokud si občas říkáte, že masožravé rostliny nemají na velkém plátně dostatek reprezentace, možná se to brzy změní. Podle informací serveru Deadline je totiž v přípravách nová verze klasické… (více)

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

22.02.2024

Fanoušci zabijáka Johna Wicka a herečky Any de Armas budou muset zatlačit slzu zklamání, na jejich společné akční dobrodružství si budou nakonec muset počkat výrazně déle. Dlouho připravovaný a mimo… (více)

77. ročník cen BAFTA - výsledky

77. ročník cen BAFTA - výsledky

19.02.2024

V neděli 18. února 2024 proběhl v Royal Festival Hall v londýnském Southbank Centre 77. ročník předávání prestižních cen Britské akademie filmových a televizních umění (BAFTA), během nějž byla… (více)

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

29. Critics' Choice Awards - výsledky

29. Critics' Choice Awards - výsledky

14.01.2024

V neděli 14. ledna byly v kalifornské Santa Monice uděleny ceny Critics' Choice Awards tradičně vyzdvihující výjimečné tvůrčí výkony a filmové počiny uplynulého roku. Toto ocenění je zároveň po… (více)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama