Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013 Autor Cervenak

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr, jak by se mohlo zdát – stačí k němu jen pustit kvalitní tvůrce. Doufejme, že se renesance kovbojek povede i díky projektům Jane Got A Gun a A Million Ways To Die In The West. Kolem obou se točí špičkoví tvůrci a velké hvězdy. Obě ale prezentují zásadně odlišný pohled na Divoký západ. Jane Got A Gun režisérky Lynne Ramsay bude drsné akční drama o ženě, jejíž manžel je členem bandy desperátů. Jednoho dne se vrací domů těžce raněný a v jeho stopách přijíždí zbytek tlupy, aby to s ním vyřídil nadobro. Žena musí požádat svého bývalého milence, který to umí s bouchačkou, aby jí pomohl bránit farmu před nájezdem. V hlavní roli uvidíme Natalie Portman. Ex-milence si měl původně zahrát Michael Fassbender a vůdce banditů Joel Edgerton (30 minut po půlnoci). Fassbender však musel odstoupit kvůli blížícímu se natáčení X-Men: Days of Future Past. Edgerton tedy vzal jeho roli a hlavního padoucha si místo něj zahraje Jude Law. Natáčení startuje příští měsíc v Mexiku. Zásadně jiného ražení bude komedie A Million Ways To Die In The West scenáristy a režiséra Setha MacFarlanea (Méďa a nedávné moderování Oscarů). Ten si zahraje i hlavní roli, přitroublého chovatele ovcí Alberta, který zbaběle vycouval z pistolnického souboje a dostal kvůli tomu kopačky od své snoubenky (Amanda Seyfried). Albert chce získat lásku zpátky, a tak začne chodit na lekce rychlého tasení a střílení, konkrétně k manželce obávaného psance v podání Charlize Theron. Když ale bandita zjistí, že se jeho žena stýká s neznámým mladíkem, Albertův život se promění v opravdový boj o život. Tomu věříme, protože do role psance se produkce snaží získat Liama Neesona (ten začal tento týden natáčet akční krimithriller A Walk Among The Tombstones). Připojil se i Sethův kámoš Giovanni Ribisi v roli Albertova ňoumovitého přítele, jehož vyvolená je prostitutka a spí doslova s každým – kromě jeho samotného.

Reklama

Související novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Aronofsky u A24 chystá životopis Elona Muska

Aronofsky u A24 chystá životopis Elona Muska

10.11.2023

Bylo jen otázkou času, než to přijde. Podle nejnovějších informací serveru Variety má pod hlavičkou studia A24 vzniknout životopisný snímek o americkém inženýrovi, podnikateli, multimiliardáři a v… (více)

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

Ana de Armas, Vanessa Kirby a Sydney Sweeney v ráji

31.10.2023

Režijní veterán Ron Howard (Apollo 13, Rivalové, Třináct životů) už několikrát v kariéře dokázal, že si dokáže sehnat zatraceně hvězdné obsazení. Navíc má dobrý čuch na stavění herců do netradičních… (více)

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

Vary přivítají Alicii Vikander a Ewana McGregora

13.06.2023

57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech už nám klepe na dveře, vše vypukne na přelomu června a července, kdy lázeňské město opět zaplní davy nadšených filmových fanoušků i… (více)

Ana de Armas bude bojovat o přežití

Ana de Armas bude bojovat o přežití

15.05.2023

Tento týden začíná filmový festival v Cannes, a to sebou většinou přináší kromě ohlasů na některé očekávané premiéry také spoustu uzavřených obchodů a odklepnutých filmových novinek. Jednou z nich je… (více)

Třetí Sherlock je nyní prioritou

Třetí Sherlock je nyní prioritou

22.04.2023

Dlouhé roky fanoušci čekali, kdy a jestli vůbec se rozjede produkce na třetím Sherlocku Holmesovi s Downeym, Lawem a Ritchiem. Poslední zmiňovaný mezitím od projektu odešel, jelikož měl v poslední… (více)

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Slavné značky se dočkají navázání

Slavné značky se dočkají navázání

17.03.2023

Sledování televize a potažmo streamovacích služeb je i po pandemii Covidu-19 a s tím spojených lockdownech pořád na vzestupu a není se tedy čemu divit, že produkční společnosti hledají stále více… (více)

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

Anya Taylor-Joy dotočila prequel Šíleného Maxe

28.10.2022

Pro herečku a hlavní hvězdu chystané Furiosy Anyu Taylor-Joy (Dámský gambit) je hlavní část natáčení hotová. 26letá Američanka z Miami sdílela před pár hodinami fotky na svém instagramovém účtu, ve… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

včera

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama