foto

Richard Labuda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Učitelka
2014 Jak jsme hráli čáru
Láska na vlásku
Superhrdinovia (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dům

Dokumentární

2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace