foto

Krista Stadler

  • nar. 15.8.1942 (73 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Krampus: Táhni k čertu (2015)

    - Příjmení ústředních postav - Engel, je německou verzí slova "anděl" a odkazuje na jejich německý původ. Ten je pak samozřejmě potvrzen faktem, že babička (Krista Stadler) mluví německy a pochází z Německa nebo Rakouska. Tyto země jsou také původem historek o Krampusovi, kde je velkou součástí folklóru a vlastně naší verzí čerta. (hansel97)

Herecká filmografie

2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Der Urbino-Krimi - Die Tote im Palazzo (TV film)
Maikäfer flieg
2015 Krampus: Táhni k čertu
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Ein Sommer in Kroatien (TV film)
Mobbing (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
2009 Der Fall des Lemming
2008 A byla z toho láska (TV film)
Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Herrn Kukas Empfehlungen
Příběhy o lásce: Tajemství rodu Strehlingů (TV film)
2007 Královna růží (TV film)
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
2005 Die Hitlerkantate
Mein Mörder (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Soraja (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1996 Tempo
Tödliche Wende (TV film)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Strauss Dynasty (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Liebe Jelena (divadelní záznam)
1989 Popelka (TV film)
1988 Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1987 Wer lacht schon über Rosemann (TV film)
1986 Spätes Erröten (TV film)
1985 Lieber Karl
Lindenstraße (TV seriál)
Steig aus deinem Luftballon
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
Der Zerrissene (TV film)
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
Wenn ich mich fürchte
1983 Geschichte einer Vielgeliebten, Die (TV film)
Krimistunde (TV seriál)
1981 Po půlnoci
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Lena Rais
1978 Wallenstein (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1968 Kriminalmuseum - Der Scheck (TV film)
1967 Verwundbaren, Die
1962 Süße Leben des Grafen Bobby, Das

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace