foto

Marcus Benois Tran

  • nar. 15.8.1985 (31 let)
    Nový Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lovci a oběti
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4

TV pořady

2011 To byl náš hit (TV pořad)
Top Star (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 Lovci a oběti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace