foto

Marcus Benois Tran

  • nar. 15.8.1985 (30 let)
    Nový Jičín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Lovci a oběti
Vánoční Kameňák
2013 Kameňák 4

TV pořady

2011 To byl náš hit (TV pořad)
Top Star (TV pořad)
2010 VIP zprávy (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace