Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad! ()

Reklama

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Naše celebrity jsou akorát tak vhodný jako krmení pro šelmy. Nechápu proč tyhle sračky sledujete. Jste jak banda kreténů co neumí žít vlastní životy a tak čumíte na podobný zhovadilosti o naprostým hovnu a díky vám se dál a dál vytvářejí tzv. pseudohězdy typu Agaty Hanychové ci Leoše Mareše co nic neumí, nic nedokázali, ale v mediích maj prostoru tři prdele na úkor skutečně zajímavých lidí ať už z řad umělecké nebo jiné sféry. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jsem zpočátku nesledoval pořad o celebritách celkem pravidelně. Jenže počáteční nadšení vyprchalo poté, co se v pořadu začali stále opakovat stejní umělci, a to i za cenu, že divák bude jejich rádoby skandály otráven. Není výjimkou, že snad v každém dílu dostanou prostor celebrity (nebudu je jmenovat, však víte, které to jsou), které se poslední dobou právě mohou pochlubit jen těmi rádoby skandály a veškerá tvůrčí práce jde jaksi stranou. To už mě fakt přestalo bavit a připočtu-li fakt, že Mahulena Bočanová jako moderátorka neobstojí, vychází z toho pořad takřka zbytečný, nudný a velmi stereotypní. 20% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama