Top Star Magazín (TV pořad)

Publicistický

Česko, 2008, 55 min

Hrají:

Mahulena Bočanová, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Lucie Bártová-Zedníčková, Lucie Bílá, Miroslav Donutil, Marek Eben, Dagmar Veškrnová-Havlová, Alice Bendová, Lumír Olšovský, Kateřina Janečková, Květa Fialová, Zuzana Belohorcová, Iveta Bartošová, Roman Vojtek, Daniel Hůlka, Kateřina Průšová, Ladislava Něrgešová, Lucie Vondráčková, Jana Švandová, Lukáš Hejlík, Nancy Johannes, Pavel Nový, Agáta Hanychová, Olga Lounová, Martina Balogová, Gabriela Partyšová, Kateřina Cajthamlová, Kryštof Michal, Viola Ottová, Bára Basiková, Leoš Mareš, Adriana Sklenaříková-Karembeu, Mirka Čejková, Nicol Lenertová, Michaela Ochotská, Pavel Zuna, Jaromír Nohavica, Ester Janečková, Monika Načeva, Mirjam Landová, Kateřina Kristelová, Marie Poledňáková, Ibrahim Maiga, Jana Fabiánová, Lenka Slepičková - Hornová, Zdeněk Pohlreich, Marta Jandová, Tina Pletánková, Radka Fišarová, David Koller, Ivana Trump, Jiří Korn, Ilona Csáková, Jan Kalousek, Aleš Brichta, Václav Bárta, Ewa Farna, Dalibor Janda, Karel Vágner, Vašo Patejdl, Eva Herzigová, Jiří Hromada, Radka Pavlovčinová, Alena Šeredová, Jana Štefánková, Ivana Gottová, Ester Kočičková, Ladislav Smoljak, Anna K., Michal David, Zbigniew Czendlik, Emanuel Ridi, Šárka Vojtková, Ladislav Křížek, Libor Šula, Eleonóra Mojsejová, Klára Vytisková, Jaromír Jágr, Vladimíra Erbová, Aneta Langerová, Petr Šiška, Martina Kociánová, Barbara Nesvadbová, Miloš Pokorný, Roman Ondráček, Lucia Gažiová, Martina Gavriely, Richard Nedvěd, Jaroslav Slávik, Petr Bende, Tomio Okamura, Pavel Šporcl, Peter Nagy, Marie Retková, Viliam Béreš, Braňo Mojsej, Hana Zagorová, Petr Kolář, Kamil Střihavka, Jan Vodňanský, Josef Vojtek, Tina, Monika Pelcová, Jan Nedvěd, Tomáš Savka, Helena Zeťová, Jitka Moučková, Vendula Svobodová, Michael Foret, Tereza Kerndlová

• Tosim

Pořád přemýšlím nad tím, kdo řekl to o tom navoněným hovně... Mahulena uvádí reportáž o Agátě, která je slavná jen proto, že je dcerou Veroniky. Hurá!(17.10.2008)

• AngelAngie

Drby, to je moje...(25.10.2008)

• Karlos80

Selebrity o selebritách pokaždé stejné, pokolikáté už a kolikrát ještě? Pořad který člověku vůbec nic nedá, spíš naopak ještě vezme:-(!(1.11.2008)

• Dudek

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen.(18.10.2008)

• castor

Kdo je to celebrita? TOP Srát Magazín to ví.. Když začne rádoby producent Jirka Pomeje blít nesmysly o svém jistě hlubokém vztahu s Bartošovou (svatba, potrat, hádky, chlast, Artur, drogy, psychiatrie, zhroucení, hospitalizace, rozvod) a začnou se mu lesknout oči, otevírá se mi kudla v kapse.. A do toho všeho Helena, která se soudí snad s každým bulvárním (tý)deníkem u nás a vzápětí nemá problém pozvat "pohotové" reportérky k sobě domů, k sobě na oslavu, k sobě na houseboat, k sobě do ložnice.. silný kafe!!(26.12.2008)

• MM_Ramone

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad!(30.11.2009)

Top Star magazín mi otevřel oči!! Kde bych se jinak dozvěděla, jak se mají "prasata v žitě". A večírková mondéna Agáta "roznožka" Hanychová si dál zarytě drží pozici piňhaly všudybylky marnivé. To by v konkurenční tele(vizi) nevymysleli(----)(9.12.2010)

• Gilmour93

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma.(27.1.2010)

• hippyman

topmodel anna há sa fotila nahá aneb ta si vzala toho, téhle neladila blůzka, tenhle má prachy, tenhle je teplej, támhleta chlastá, ten se rozvedl... atd atd... opravdu plnohodnotné soustíčko na všední večer... bohužel jsem toho nechtěným svědkem skoro každej tejden... demokracie dobrá, ale tohle bych fakt zakázal. odpad!(30.10.2008)

• cheyene

Celý týden hořím nedočkavostí, abych se dozvěděl, která celebrita se s kým vyspala, kdo nafotil nové akty, na které párty se kdo ožral, kdo jej dotáhl domů a co měl oblečeného. Tohle je přesně ten případ, kdy hodnocení ODPAD! nedostačuje. Mahulena mi jistě odpustí.(29.9.2010)

• paascha

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje?(7.10.2009)

• Stegr

20% - Televizní bulvár, ale jako příležitostní oddychovka dobrý...(10.11.2008)

• LiVentura

No toto?.... fůůůj. Aspoň někdo ukazuje, jak přesně zbytečně se NEMÁ žít.!!!(18.11.2009)

• salahadin

Tohle je náhodou lepší jak Blesk! Obrázky se hejbou!(11.6.2009)

Tolik zdejších hvězd, a že by dohromady měly u uživatelů csfd - 14%? To je jako co? Závist. Nenávist. Uživatelé csfd jsou chytřejší, lepší? V čem?***(6.10.2010)(6.10.2010)

• Dragoni

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, ale celkově je dost špatně pojatý a zpracovaný.(11.11.2009)

• DJ Obelix

Nova má alespoň toho Sagiho, ale tohle je totální nuda.(7.1.2009)

• Roman.Ticka

Drby drby drby drby drby odpad odpad!!(22.1.2011)

• duklak2

Nuda, šeď a bída. Koho zajímá taková Agáta? A co je sakra vůbec zač? Jinak nic nového. Věřím velké sledovanosti, poněvadž český národ je hloupý. Zajímá ho jen bulvár. V poledne už noviny Blesk v podstatě neseženete!!! Nemám slov. Ale i tak. Jednu hvězdu si tento pořad přeci jen zaslouží:-)(1.9.2011)

• Aky

Nikdy se nepřetsanu divit, že si takové pořady najdou diváky.(8.10.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10