Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Rytmus života v multimediálním provedení. Byl tu Prásk, nyní je tu Top star magazín s Mahulenou Bočanavou...a co bude dál? Abych však Primě nedával pouze záporné bodíky, věřím, že řada lidí si k tomuto pořadu najde cestu a ráda se dozví něco ze soukromí celebrit. Já mezi ně bohužel (nebo bohudík) nepatřím a proto hodnotm tak, jak hodnotím... ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud podobně jako já spadáte do toho spektra diváků, které nezajímá, na jaké klinice si Bohumil Klepl nechal zvětšit poprsí a jak Josef Abrhám reagoval na gumový penis, který si nechala implantovat Libuše Šafránková na čelo, není o čem mluvit. Pokud vás však podobné záležitosti zajímají, dá se asi Top Star Magazín hodnotit příznivě, jelikož divákovi zprostředkuje přesně takové informace, které očekává. ()

Reklama

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Ktorý komentár to vystihol najviac? Ani jeden, lebo všetky hovoria absolútnu pravdu. Ako som tento magazín, (ktorý má pripomínam 55 minút, nudna na skapatie by to bolo aj keby to malo 10 minút) zapol tak som ho hneď aj vypol. Jedna časť mi absolútne a bohato stačilo. Po pozretí tohto programu som si povedal len jednu vetu : Už nikdy viac ... 5% odpad! ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte do názvu Top a Star a ono to bude cool lovátka. Aneb jak se z národa dělá cool dementi, kteří se budou chovat jako cool kreténi. Ty vole slyšela si to, to bylo cool, sem šla do obchodu a byla tam trendy mikina, tak jsem si ji koupila a cítím se happy. Bože smiluj se nad tímto národem. Odpad - PS: omlouvám se za výrazy. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

topmodel anna há sa fotila nahá aneb ta si vzala toho, téhle neladila blůzka, tenhle má prachy, tenhle je teplej, támhleta chlastá, ten se rozvedl... atd atd... opravdu plnohodnotné soustíčko na všední večer... bohužel jsem toho nechtěným svědkem skoro každej tejden... demokracie dobrá, ale tohle bych fakt zakázal. odpad! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama