Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem, proč Prima do svých zpráv řadí i tuto debilitu? Hvězdičky, které sice mají kila silikonu na těch správných místech, ale v hlavě se jim prohání vítr, mě opravdu nezajímají. Navíc na tyto zkrachovalce má televize samostatný pořad, na který se dívají snad jen šílenci. Opravdových VIP celebrit je v Česku jako šafránu. Takže honosně znějící název VIP zprávy jsou jen a jen o tupých v(p)itkách. O jakože "moderátorkách" se rozepisovat ani nebudu, protože bych musela psát velice, velice ošklivá slůvka. Kdyby po Zprávách nechala Prima Přátelé, udělala by mnohem líp, myslím, že by to uvítala většina lidí sedících u televize, kteří nemají potřebu slyšet třikrát po sobě stále stejné Zprávy, Události a Televizní noviny. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Debil, blbeček, debil, blbeček - jenom tamhle vzadu sedí dva blbečci vedle sebe....tak po Top star magazínu máme další jímku, naplněnou po okraj lidskou jednoduchostí a debilitou, když si tak čtu nahoře tu řadu dam, marně pátrám,která z nich je větší debil................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jednu část. Musím Primě gratulovat, vysílat bulvár a drby o českých "celebritách" na závěr večerního zpravodajství, to se může stát jenom v Čechách. HNUS. Jestli se na to ještě někdo dívá, tak se kupodivu ani nedivím. Ideální zábava pro lidi, kteří se bavili u Vyholených a Big Brothel(a). ()

ondysovec odpad!

všechny recenze uživatele

TV Prima nějak musela oživit sledovanost, ale je to jen trapas, Ivanka Gottová si šlape na jazyk a jen prostě si kalde podmínky, koho smějí natáčet a koho ne, nesmějí antáčet její rodinu a jeji známé ... prostě jasný výsledek TV prima .... pořadový BANKROT Jinak souhlasím, je to krátkometrážní TOP STAR magazín a na ten se podívám radši než na VIP zprávy ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

VIP zprávy mají za úkol informovat nás národ, o tom, jak si celebrity? Nebo spíš pijavice, užívají za peníze, které si ani nezaslouží. Když jsou takový zásadoví všichni a ukazují jak vedou správný život, tak ať udělají něco pro lidi, kteří trpí protože tenhle vládnoucí diktátorský režim nahrává lidem co nehnou ani prstem. Například naše " slavné celebrity".......lůza. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama