foto

Ivan Šándor

  • nar. 11.6.1973 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Doktori (TV seriál)
Ochrancovia (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Kriminálka Staré Mesto 2 (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2002 Čierna pani (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1991 Jediná (TV film)
1989 Ulice bez mena
1987 Strašidla z Vikýře

TV pořady

2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky