foto

Ivan Šándor

  • nar. 11.6.1973 (43 let)
    Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Doktori (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Ludsky & Ludsky (E07)
2010 Aféry (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2002 Čierna pani (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1991 Jediná (TV film)
1989 Ulice bez mena
1987 Strašidla z Vikýře

TV pořady

2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace