foto

Ivan Šándor

  • nar. 11.6.1973 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Ochrancovia (TV seriál)
2013 Kriminálka Staré Mesto 2 (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
2002 Čierna pani (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1991 Jediná (TV film)
1989 Ulice bez mena
1987 Strašidla z Vikýře

TV pořady

2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky