foto

Ivan Šándor

  • nar. 11.6.1973 (44 let)
    Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
1991 Jediná (TV film)
1989 Ulice bez mena
1987 Strašidla z Vikýře

TV seriály

2014 Doktori (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
Kolonáda (TV seriál)
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Ludsky & Ludsky (E07)
2010 Aféry (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta II. (S01E05)
Chladnokrvne (S01E03)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

TV pořady

2001 Ponorka na Dunaji (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace