foto

Mark Zak

  • nar. 1959
    Lvov, Ukrajina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Most špiónů
Nord Nord Mord - Clüvers Geheimnis (TV film)
2014 Stereo
2013 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Stopy zločinu (TV film)
2012 Cop vs. Killer (TV film)
Čtvrtá mocnost
Slave
2011 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Und Action! (TV film)
Der Himmel hat vier Ecken
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Hotel Lux
Unter Verdacht: Persönliche Sicherheiten (TV film)
Zázračné děti
2010 Cizinec
Danni Lowinski (TV seriál)
Der Uranberg (TV film)
Saša
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Sari Saten - Der gelbe Satin
2008 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Die Leibwächter (TV film)
Commissario Laurenti - Der Tod wirft lange Schatten (TV film)
Die Frau aus dem Meer (TV film)
Entführt - Ich hold dich da raus (TV film)
Speed Racer
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
Beautiful Bitch
Der Mungo (studentský film)
Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Unter anderen Umständen - Bis dass der Tod euch scheidet (TV film)
2006 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Volles Risiko (TV film)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
Goldene Zeiten
Když padne soumrak
Klimt
LadyLand (TV seriál)
Laut werden! (studentský film)
Strach Fay Grimové
Šest týdnů strachu (TV film)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Agnes a jeho bratři
Der Stich des Skorpion (TV film)
Hein Fach
SOKO Wismar (TV seriál)
Such mich nicht
Tatort - Mörderspiele (TV film)
Zběsilá jízda
2003 Der Puppengräber
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Tatort - Leyla (TV film)
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
Der Felsen
Hotte im Paradies (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Mravnostní oddělení (TV seriál)
Starkes Team - Kinderträume, Ein (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Dva životy mého otce (TV film)
Místo činu - A tam leží New York (TV film)
Nepřítel před branami
Offroad TV (TV seriál)
Osmý smrtelný hřích (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Státní tajemství (TV film)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Der Kapitän - Kein Hafen für die Anastasia (TV film)
Mister Boogie
Místo činu - Žena ve vlaku (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Doppelpack - Das Duell (TV film)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Meine beste Feindin (TV film)
Pola X
Prachy, zbraně, jedno porno
Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
1998 Anwalt Abel - Todesurteil für eine Dirne (TV film)
Laden, Der (TV seriál)
Sperling und der brennende Arm (TV film)
1997 Die Camper (TV seriál)
Die Kids von Berlin (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)
1996 Klaun (TV film)
Kobra 11 (TV seriál)
Kriegsbilder
1995 Bohai, Bohau (TV film)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1990 Muž uvnitř
1989 Follow Me
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
Tauwetter (TV film)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace