foto

Stefan Kapicic

  • nar. 1.12.1978 (38 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Deadpool (2016)

    - Collosus (Stefan Kapicic) je jediná postava, která se objevila v sérií X-Men. (tyzmrde)

  • Deadpool (2016)

    - Ve scéně, kde Colossus (Stefan Kapicic) vleče v poutech Deadpoola (Ryan Reynolds), pronese Deadpool větu: "Dead or alive, you're coming with me", čímž odkazuje na Robocopa, který tuto větu pronáší při zatýkání zločinců. (Koldyn)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Deadpool 2
2016 Deadpool
2015 Bićemo prvaci sveta
2013 Larin izbor: Izgubljeni princ
Výstřel
2012 Máme rádi velryby
2008 Bratři Bloomovi
Slzy na prodej
2006 Ne skreci sa staze (TV film)
2002 Kordon

TV seriály

2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2007 Vratice se rode (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Obični ljudi (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace