foto

Stefan Kapicic

  • nar. 1.12.1978 (38 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Deadpool (2016)

    - Collosus (Stefan Kapicic) je jediná postava, která se objevila v sérií X-Men. (tyzmrde)

  • Deadpool (2016)

    - Ve scéně, kde Colossus (Stefan Kapicic) vleče v poutech Deadpoola (Ryan Reynolds), pronese Deadpool větu: "Dead or alive, you're coming with me", čímž odkazuje na Robocopa, který tuto větu pronáší při zatýkání zločinců. (Koldyn)

Herecká filmografie

2016 Deadpool
2015 Bićemo prvaci sveta
2013 Larin izbor: Izgubljeni princ
Výstřel
Zora dubrovacka (TV seriál)
2012 Máme rádi velryby
2011 Lařina volba (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
2008 Bratři Bloomovi
Slzy na prodej
2007 Vratice se rode (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Ne skreci sa staze (TV film)
Obični ljudi (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2002 Kordon
2001 24 hodin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace