foto

Stefan Kapičič

  • nar. 1.12.1978 (41 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deathcember
2018 Deadpool 2
2016 Deadpool
2015 Bićemo prvaci sveta
2013 Larin izbor: Izgubljeni princ
Výstřel
2012 Máme rádi velryby
2008 Bratři Bloomovi
Slzy na prodej
2006 Ne skreći sa staze (TV film)
2002 Kordon

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mág (S05E01)
2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Secret War (S01E18)
2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
No Man's Land - Part One (S01E09)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Wiedersehen (S04E09)
Coushatta (S04E08)
Blbost (S04E07)
další epizody (4)
2015 Andrija i Anđelka (TV seriál)
2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2011 Lařina volba (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Strain (E18)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S08E01)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sex Trade (S04E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Scan Man (S05E05)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky