foto

Charlotte Fich

  • nar. 26.9.1961 (55 let)
    Dragør, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 V Polynésii jsou lidojedi
2014 Druhá šance
2013 Kødkataloget (TV seriál)
2012 Případy Anniky Bengtzonové - A Place in the Sun
Velký závod
2011 Alle for én
2010 Drž mě pevně
2009 Lærkevej (TV seriál)
Láska a zběsilost
Lovec mozků
Originál
Přes ulici, pod vodou
2008 Oddělené světy
2007 Tak trochu jiná love story
Zločin (TV seriál)
Epizoda 19 (S01E19)
2006 Wallander (TV seriál)
Täckmanteln (S01E09)
2005 Číňan
Zabití
2003 Se dagens lys (TV film)
Som man behager (TV film)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1998 Sami doma
1997 Det store flip
Taxa (TV seriál)
1993 Jul i juleland (TV seriál)
Kalder Katrine

Dokumentární

2001 Stjerner i manegen (TV film)

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace